Beyendik beldesinde bir kişi, silahla kendini başından vurarak canına kıydı. Olay, dün Beyendik TOKİ konutlarında meydana geldi.

Beyendik TOKİ konutları B/16’da ikamet eden İnanç Yergök (33)’e ulaşamayan patronu, babası Recai Yergök’e haber verdi. Beyendik beldesinde yaşayan baba Recai Yergök, oğluna ait olan olan ve yalnız yaşadığı Beyendik TOKİ konutlarındaki dairesine giderek, kapıyı yedek anahtarla açtı. Oğlunun kanlar içinde yerde yattığı gören baba sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri İnanç Yergök’ün öldüğünü belirlerken, jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Keşan Cumhuriyet Başsavcısı Tamer Ünüvar’ın incelemesinin ardından İnanç Yergök’ün cesedi, önce Keşan Devlet Hastanesi Morgu’na, daha sonra ise otopsi için İstanbul’daki Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

İnanç Yergök’ün başına ateş ettiği, merminin başından geçerek evin tavanına vurup yere düştüğü öğrenildi. Ayrıca İnanç Yergök’ün, ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını ve onu affetmelerini istediğini belirten bir mektup da bıraktığı bildirildi. Yergök’ün İpsala Paşaköy’de bulunan iş yerinin patronu ile dün Çorlu’ya mal götürmek üzere yola çıkacağı kaydedildi.

Evlilik hazırlığında olduğu öğrenilen İnanç Yergök’ün en son dün sabah saat 07.41’de kız arkadaşı ile telefonda mesajlaştığı da belirtildi.

Öte yandan İnanç Yergök’ün annesi, sinir krizi geçirmesi nedeniyle Keşan Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde tedavi altına alınırken, çok sayıda eş, dost ve yakını hastaneye akın etti.

Beyendik Beldesi’nin tanınan ve sevilen kişilerinden olduğu belirtilen İnanç Yergök, Beyendik halkından Recai ve Hüdai Yergök’ün oğulları, Kıvanç Yergök’ün ağabeyi idi.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.