İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, veda ziyaretlerine devam ediyor. 1 Aralık 2016 tarihinde yayınlanan kararname ile Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine atanan Özdemir, bu kapsamanda dün, saat 15.00 sıralarında, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileriyle bir araya geldi. Ziyarette, Özdemir’i, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Meclis Üyeleri Cengiz Tanman ve Özgür Akpınar karşıladı. Eyyup Özdemir, tüm kamu görevlerinin tayin edilmiş belli görev süreleri olduğunu hatırlatarak, “2 yıldan biraz fazla süredir İpsala’da görev yapıyorum. Hamzadere Bölgesi’nin önemli bir ilçesinde görev yapıyorduk. Bu süre zarfında, ilçemizin birçok ekonomik, sosyal meselesiyle ilgilendik. İnsanlar görevlerinden ayrılırken topluma ve kendilerine karşı bir muhasebede bulunurlar.

ÖZDEMİR: İYİ BİR ÖĞRENCİ OLMAYA GAYRET ETTİM

Bu anlamada İpsala deyince ilk olarak aklımıza pirinç gelir. Bu mesele ile ilgili olarak göreve başlar başlamaz iyi bir öğrenci olmaya gayret ettim; işi öğrenmek adına. Makul bir zaman diliminde de bunu yaptığıma inanıyorum. Keşan TSO da bu çalışmalarımızın hem paydaşıydı hem gözlemcisiydi. Birlikte birçok program gerçekleştirdik. Bir kamu teşkilatında her zaman iyinin daha iyisi olmak zorundadır. Yeni göreve başlayacak ağabeyimiz de İpsala pirinci konusundaki gayretlerimizi de eminim ki daha ileriye götürecektir. İpsalalı ve Keşanlı vatandaşlara en derin saygılarımı sunuyorum. Umarım daha güzel günlerde buluşuruz. Keşan TSO yöneticilerine de teşekkür ediyorum.” dedi.

ALİOĞLU: BÖLGEMİZİN TAKDİRİNİ KAZANMIŞTIR

Keşan TSO Meclisi Başkanı Yüksel Alioğlu da ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi: “Kaymakamımızın İpsala’da daha uzun kalmasını arzu ederdik. Ancak devletin bir işleyişi var. Kaymakamımız İpsala’ya çok şeyler katmıştır. Pirinç üzerinden baktığımızda İpsala’ya değer katmıştır. Çalışmalar da çok olumlu olmuştur. Bu yüzden bölgemizin takdirini kazanmıştır. Oda olarak güzel iş birliklerimiz de oldu. Kaymakamımızın gittiği yerlerde güzel görevler yapacağına eminim. Tanıştığımız için de çok mutluyum. İnşallah yollarımız yine kesişir, Allah yolunu açık etsin.”

HELVACIOĞLU: GÜZEL ŞEYLERE İMZA ATTIK

Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Eyyup Özdemir’e, Oda ve şahsı adına müteşekkir olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “İpsala, Odamızın hizmet alanı içerisinde bulunan çok önemli bir ilçemizdir. Küçük ilçede görev yapmak büyük kaymakamlara nasip olur. Hem alanı hem sorumluluğu büyük bir bölgede kaymakamlık yapması bizi de onurlandırmıştır. Tüm ortaklıklarımızda birlikte hareket ettik. Tüm ortak çalışmalarımızda güzel şeylere imza attık. Kaymakamımızın görev yaptığı 2 yıl boyunca İpsala büyük ivme kazandı. Çıtayı da yükseltti. Ben kendisine İpsala çeltiğinin tanıtımı ve geliştirilmesi sürecinde Odamız adına çok teşekkür ediyorum. İpsala pirincinin tanıtım elçisi olmuştur. Kaymakamımıza gittiği yer de görevinde başarılar diliyorum. Kaymakamımıza valilik yolunun açık olduğunu düşünüyorum. Hakkımız helal olsun.”

Konuşmaların ardından Helvacıoğlu, Özdemir’e günün anısına plaket takdim etti. Ziyaret bir süre daha sohbet şeklinde devam etti.