İpsala Lisesi 1978 – 1979 Eğitim – Öğretim Yılı 6 Fen sınıfı mezunları 37 yıl aradan sonra 2. Kez Keşan’da buluştu.

İlki geçen yıl, İpsala Saklıbahçe Resraturant’ta gerçekleştirilen buluşmanın ikincisi, geçen cumartesi günü Keşan Gölbaşı Restaurant’ta yapıldı.

37 yıl aradan sonra biraraya gelmenin mutluluğunu yaşayan İpsala Lisesi mezunları gönüllerince eğlendi. Saat 14.00’te başlayan yemeğe,  bazı mezunların aileleri ve sınıf öğretmenleri katıldı. Yıllar sonra Keşan’da biraraya gelmelerinden dolayı mutlu olduklarını belirten öğrenciler, gelecek yıl da Şarköy’de biraraya gelmeyi hedeflediklerini belirttiler. Yemek, sınıf başkanı Hidayet Avcıoğlu’nun yoklama almasıyla başladı. Keşan satır etinin doyumsuz lezzetine, Hüseyin Güntek ve arkadaşlarının Trakya ve Balkan ezgilerinden oluşan müzik ziyafeti eşlik etti. 14.00 – 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilen mezuniyet yemeği, toplu fotoğraf çekilmesi ve gelecek yıl yine biraraya gelme dilekleriyle sona erdi.

37 yıllık buluşmaya, sınıf öğretmenleri; Sacit Özdilek ve Mümin Bayraktaroğlu ile eski öğrenciler; Sunay Can, Saliha Kalyoncu, Nilgün Dural Kaykı, eşi Atilla Kaykı, Tülay Tuncer Ormancı, eşi Ali Ormancı, Tarık Biner, Harun Örün, Emine Akgöl Ertem, eşi Zeki Ertem, Şenol Erten, Asiye Kart Bulut, Hidayet Avcıoğlu, eşi Sevgi Gayretli Avcıoğlu, Tarık Biner, Alaattin Avcı, Adnan Bircan, İsmet Ersöz, Sedat Balcılar, Nedim Gülcü, Fatma Aydemir Yaren, Nurşen Dalkıran Avşar, akrabası Sebahat Süzel Sürgit ve Sonay Can katıldı.