Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, umuma açık iş yerlerinin açılış ve kapanış saatlerinin yeniden belirlendiğini bildirdi. Çakmak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Keşan ilçemiz sınırları içinde faaliyet gösteren ve canlı müzik yapan içkili lokanta, bar, taverna, gazino, birahane, kahvehane, pastane, internet salonu, içkisiz lokanta, köfteci ve çorbacı vs. gibi umuma açık iş yerlerimizin, müziklerinin yüksekliği, geceleri çok geç kaldığı ve gürültü kirliliği gibi bazı rahatsızlıklar olduğu gerekçesi ile halkımızdan belediye başkanlığımıza gelen rahatsızlık şikayetleri üzerine belediye başkanlığımız belediye encümeni ile ilçemiz sınırları içinde faaliyet gösteren umuma açık sıhhi, gayri sıhhi iş yerlerinin açılış ve kapanış saatlerini, Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odamız Başkanlığı, Hüseyin Çakmak'ı nda görüşü alınarak müzik yayınlarının bitiş saatleri ile işletmelerin açılış kapanış saatleri yeniden belirlenmiştir.

Belediye encümeninin Almış olduğu bu kararlar 1 Ocak 2017 gününden itibaren uygulanacaktır. Esnaflarımız Keşan Belediyemiz sınırları dahilinde, bulunan yukarıda belirttiğimiz işletmelerimiz belediye encümenimizin aldığı kararlara muhakkak uymak zorundadır. Bütün esnaflarımız iş yerleri için alınan kararlara riayet edeceğine inanıyoruz.”