İskeçe Türk Birliği Başkanı Av. Ramadan Nizam beraberinde Denetim Kurulu Başkanı İsmet Tüccar, Genel Sekreter Av. Alev Şabanoğlu ve Eğitim Danışmanı Cemali Tahir, dün saat 10.00’da Kaymakam Bekir Dınkırcı’yı makamında ziyaret etti.

Dınkırcı, nezaket dolu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak özellikle Keşanlı işadamları ile Batı Trakya’daki Soydaşlarımızın şirket, kooperatif ve üretici birliği bazlı karşılıklı yatırım ve işbirliği yapmalarının önemine değinerek Keşan’da kurulması çalışmaları devam eden Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin bu bağlamda son derece anlamlı olduğunu, Organize Sanayi kurulana kadar ki süreçte de tarım, hayvancılık ve turizm konularında işbirliğini geliştirilmesini vurguladı.

İskeçe Türk Birliği, Keşan Belediyesi’ni ziyaret etti

İskeçe Türk Birliği yöneticileri, dün Keşan Belediyesi’ni ziyaret etti.

Saat 11.30’da İskeçe Türk Birliği Başkanı Avukat Ramadan Nizam, Genel Sekreter Avukat Alev Şabanoğlu, Denetim Kurulu Başkanı İsmet Tüccar ve Eğitim Danışmanı Cemali Tahir, Keşan Belediye Başkan Vekili Ercan Ersoylu’yu makamında ziyaret etti.

Ersoylu, ilişkilerin geliştirilmesi açısından bu tür ziyaretlere önem verdiklerini belirterek “Sosyal-kültürel birlik beraberliğin gelişmesi açısından bu tür ziyaretler çok önemli. Bu ilişkilerin daha sık olarak gerçekleştirilmesini düşünüyoruz. Ziyaret nedeniyle İskeçe Türk Birliği yöneticilerine de teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.


Nizam da, Keşan Belediyesi’ni ziyaret etmekten memnuniyet duyduklarını belirterek “Bizlere gösterilen misafirperverliğe teşekkür ediyoruz. Batı Trakyalı hemşerilerimizin selam ve saygılarını iletiyorum. Anavatanımızın her zaman yanımızda olmasından memnuniyet duyuyoruz. Bizler de sizlerin ziyaretini bekliyoruz. Sınıra yakın en büyük belediye olarak bugün Keşan Belediyesi’ni ziyaret ettik ve kendileriyle görüş alışverişinde bulunduk” dedi.