AYGÜL KONAR

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ BİZDEN DEĞİL

Atakent’teki yönetim binasında yaptığı açıklamada İsmail Baş, “Yapılan bu kontrolde kesinlikle alkollü sürücü bizden değil. S plakalı dediğimiz servis araçlarındandır bu alkollü şoför. Bizim M plakalı araçlarımızdan değildir. M plakalı araçlarımız minibüs, S plakalı araçlarımız da öğrenci servisi olarak kullanılmakta. Tüm çalışanlarımızın evraklarının tamamı yönetimde mevcuttur. Zaten genel kurul kararımızda da bu şekilde ama mal sahibi ama şoför kim olursa olsun bunlar kesinlikle duraktan cezalandırılır ve men edilir. Dediğim gibi S plakalı dediğimiz servis araçlarındandır bu alkollü sürücü. Bunun bizle bir alakası yoktur. Yanlış anlaşılma olmuştur.” dedi.

20 ARACIMIZDA ENGELLİ RAMPASI VAR

Aynı zamanda engelliler için de araçlara rampa taktırıldığına değinen Baş şunları da söyledi:  “Şirket araçlarımız için her hatta birer tane engelli rampası yaptırdık. Şu an da 20 aracımızda engelli rampasından mevcut. Yavaş yavaş tüm araçlarımıza bu uygulamayı yapacağız.”

2 BİN KİŞİYE YAKIN HASTANEYE GELEN İNSAN VAR

Taş, hastane yanında bulunan taksi durağı ve minibüs durağının yan yana olmaması için yazılan haber ile ilgili olarak da şunlara değindi: “Geçtiğimiz günlerde hastane yanındaki taksi durağı ile minibüs durağının yan yana olmasını istemiyoruz diye bir haber çıkmıştı. Şunu izah edeyim. Şehir içi minibüsleri ile 2.50 TL indi bindi taşıyoruz. Yani herhangi bir vatandaşımızın 2.50 TL parası olmadığında da bizim minibüsümüze para vermeden çarşıya ulaşım yapabiliyorlar ama bir taksici orada mesela 15 TL yazıyorsa çarşıya kesinlikle ve kesinlikle 15 TL vermeden o taksici o arabanın marşına basmaz ki bir gün orada minibüs çalışmasın orası izdiham olur. Aşağı yukarı hemen hemen her gün 2 bin kişiye yakın hastaneye gelen insan var. Bizim için taksi durağı ile yan yana durmanın bir sakıncası yok. Herkesin yolcusu ayrı zaten.”