AYŞİN SEÇİL GEZER

13.15- 14.50 saatleri arasında Bendis AVM 1 No’lu Sinema Salonu’nda düzenlenen ve sunumu Bendis AVM Müdürü Emel Onbaşılar tarafından yapılan söyleşiye konuşmacı olarak; Bahçeşehir Kolejleri Trakya Bölge Koordinatörü Sevtap Engin, Ege Güzellik Spor Salonu İşletmecisi Kozmotolog Sibel Meriç ve Volkan Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve köşe yazarı Neşe Tosun katıldı.

Söyleşi öncesinde bilgi veren Bendis AVM Yöneticisi Aydın İstek, “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü BENDİS Alışveriş Merkezlerinde kutluyoruz. Geçen yıl da yaptık. Bu yıl da yoğun katılımla Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Bu tür etkinliklere BENDİS AVM dışarısında da ev sahipliği yapmaya her zaman hazırız. Toplumsal meselelere her zaman yer vereceğimizi daha önce de belirttik. Bugünkü etkinliğimiz de çok başarılı. Yoğun bir kalabalık var. Bundan sonrada bu tip organizasyonları yapmayı devam edeceğiz.” dedi.

DÜNYANIN BÜTÜN ÇİÇEKLERİ KADINLARIMIZA ARMAĞAN OLSUN

Daha sonra söz alan Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da şunları söyledi:Aydın Bey’e teşekkür ediyorum. Keşan’ın sosyal projelerde ev sahibi olmaya aday. 1,5 yıl önce açılan AVM’nin başarı hikayelerinin içerisinde sosyal projelerde var. Bu vesile ile kadınlar gününü kutluyoruz. Dünyanın bütün çiçekleri kadınlarımıza armağan olsun.”

İstek ve Helvacıoğlu’nun yaptığı kısa açıklamadan sonra söyleşi başladı.

Kadın ve gençlerin ilgi gösterdiği söyleşide, zaman zaman duygusal anlar da yaşandı.

Söyleşide, konuşmacılar Engin, Meriç ve Tosun, kadının toplumdaki yeri ve önemine dikkat çekerken, kendi yaşamlarından da kesitler sundu.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen söyleşi sonunda, Bendis AVM Yöneticisi Aydın İstek tarafından konuşmacılara çiçek ve hediye verilirken, katılımcılar da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Konuşmacılar Bahçeşehir Kolejleri Trakya Bölge Koordinatörü Sevtap Engin, Ege Güzellik Spor Salonu İşletmecisi Kozmotolog Sibel Meriç ve Volkan Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve köşe yazarı Neşe Tosun, kendilerini bu imkanı veren Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve BENDİS AVM Yöneticisi Aydın İstek ile kendilerini dinlemeye gelen konuklara teşekkür etti.

Söyleşinin ardından ise kadınlara özel ücretsiz sinema gösterimi sunuldu. Kadınlar, ücretsiz sinema gösteriminden ötürü de Aydın İstek’e teşekkürlerini sundu.