AYGÜL KONAR

YOĞUN BİR İLGİ VAR

Aday belirleme çalışmaları için geç saatlere kadar çalıştıklarını belirten Demir:“Yoğun bir ilgi var. Aday adaylığı için müracaat eden arkadaşlar var. Arkadaşlarımızın dosyaları genel merkezimize iletiyoruz. İlçelerimizden, ilden aday adayı arkadaşlarımızım müracaatlarını yapıyor.”

BİZE GELEN RESMİ BAŞVURU YOK

“Keşan ile ilgili aday adaylığı başvurusu yapan oldu mu?” sorusuna cevap veren Ekrem Demir:“Şu an için bir başvuru yok. Bize gelen resmi başvuru yok. Arkadaşlarımız sahada çalışıyor. Sıcak temas içerisinde olduğumuz insanlar var. 16 Aralık’tan sonra aday adaylıklarını almaya başlarız. İlçemiz yönetimine acele etmemelerini söyledim. Beklemedeler.” şeklinde konuştu.

PARTİMİZE TEVECCÜH VAR

Demir, sözlerine şöyle devam etti: “Partimize teveccüh var. İl merkezinde hem CHP’nin hem de AKP’nin adayından seçmenimiz hoşnut değil. Bizim adayımızı bekliyorlar. Bizden de şimdiye kadar 3 arkadaşımızın dosyasını Ankara’ya gönderdik. Başkanlık divanındaki arkadaşlarımız, Genel Başkan Yardımcılarımız, Genel Başkanımız ile görüştürüyoruz. Sami Çakırlar Ankara’da görüşmelerde bulundu ve açıklamasını yaptı. Necamettin Attay’ın açıklaması olacak. Daha önceden Hamdi Sedefçi Genel Merkeze gitti. Nihai kararı genel başkanımız verecek. Bize düşen görev doğru bilgileri Genel Başkanımıza aktarmak.”

KANAAT ÖNDERLERİNİN DÜŞÜNCELERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

16 Aralık’ta başvuruların sonlanacağı yönünde beklentinin olduğunu söyleyen Ekrem Demir, sözlerini şöyle tamamladı: “Süre uzayabilir de. Bu konuda kesin bir şey söyleyemeyiz. Aday belirlemede bölgenin kanaat önderlerinin düşünceleri bizim için önemli. Öne çıkmış, dürüst, temiz, bölgesinde projeleri ve karşılığı olan arkadaşlarımız genel merkeze gidiyor. Aday belirlendikten sonra sahada çalışmaya devam edeceğiz.”