SONGÜL KONAR

İYİ Parti Keşan İlçe Başkanlığı, partinin kuruluşunun 3. yıl dönümünü, İYİ Parti Keşan İlçe binasında pasta keserek kutladı.

24 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da İYİ Parti Keşan ilçe binasında düzenlenen kutlamaya İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Zafer Sarıkeçe ve parti yönetimi ve parti üyeleri katıldı.

“KURULMAZ DEDİLER, KURULDUK”

Zorlu süreçlerden geçerek bugün 3. yılını kutladıklarını ve mutluluklarının çok büyük olduğunu belirten İlçe Başkanı Zafer Sarıkeçe, “2017 yılında Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in, Ankara’da kurmuş olduğu partimiz bugün 3 yaşına girmiş bulunmakta. Bugün coşkumuz büyük, mutluluğumuz çok büyük. Çoğu siyasi partinin yeri, bugüne kadar kurulmuş bütün siyasi partilerin siyasi yaşamları boyunca göremedikleri, engelleri ve sıkıntıları görüp aşarak, yılmayarak 3. yılına gelmiş. İYİ Parti’nin tüm sevdalılarını bu partiyi buraya getirenleri bugün şükran ve minnetle yâd ediyorum. Aramızda bulunamayanlara da Allahtan rahmet diliyorum. Kurulmaz dediler, kurulduk. Bir araya toplanamaz dediler, toplandık. Çok zorlu süreçlerden geçtik ama çok şükür, tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Keşan’da da meclis üyelerimiz ile değerli yönetim kurulumuz ile 3. yaşımızın pastasını kesiyoruz. Allah bize evlatlarımızın ilçe başkanlıklarında, onların pastaların mumlarını üflerken, partimizin yaşını kutlarken yanlarında bulunmayı nasip etsin” dedi.

“GENEL BAŞKANIMIZIN İZİNDEN GİDEREK BÖLGEMİZDEKİ İNSANLARIN SESİ, NEFESİ OLMAK İSTİYORUZ”

Parti olarak çok çalıştıklarını ve İYİ Parti’yi iktidara taşımak istediklerini vurgulayan Sarıkeçe, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Çok çalışıyoruz. Genel başkanımız sahadan inmiyor. Bugün Türkiye’de sahada olan tek genel başkan Meral Akşener. İnsanlarımızı dinliyor, sessizlerin sesi, dertlilerin derdi oluyor. Grup konuşmalarında Salı günleri sıkıntısı olan, gerçek anlamda problemi olan ve maalesef medyaya yansıyamayan insanlarımızın sesi olmaya gayret gösteriyor. Bizler de bulunduğumuz il ve ilçelerde, gerek il gerek ilçe başkanlıklarımız ile genel başkanımızın izinden giderek bölgemizdeki insanların sesi, nefesi olmak istiyoruz. Dertlilerin dertlerini dinleyen insanlar olarak bizler de onun izinden yürümek istiyoruz. Anketlerdeki 13-15 rakamları çok güzel ama biz bunları bir ölçü olarak kabul etmiyoruz. Biz onları anketlere yansısın, bize oy veren olarak geri dönsün diye bakmıyoruz. Biz gerçekten İYİ Partiyiz. İyilik bulaşıcı. Bizim gibi iyi insanları partimizin altında çoğalarak, büyüyerek geleceğimiz olan çocuklarımızı, gençlerimizi daha iyi yarınlara getirmek için elimizden geleni yapacağız. Ben buna inanıyorum, halkımızda bunun karşılığını sandıkta alacak. İYİ Parti’yi iktidara taşıyacak. Uzun zamandır söylediğimiz iktidar şarkılarını insanlarımız inşallah İYİ Parti iktidarıyla tanıyacak ve tanışacaklar. Partimize, vatanımıza, milletimize, hayırlı olmasını diliyorum.”