Keşan’ın İzzetiye Mahallesi Muhtarı Kadir Girgin, yaptığı açıklamada, mahallede ikamet eden vatandaşların Keşan’a bağlanılmasının ardından beklentilerinin değiştiğini söyledi.

SUYUMUZ BAĞLANDI VE UCUZLADI

İzzetiye’nin Keşan’a mahalle olmasının ardından vatandaşın beklentilerinin değiştiğini belirten Girgin, “Başkanımız referandum öncesinde de bize yardımcı oluyordu. Yapılan referandumun ardından bu yardımlar arttı. Şu anda bizim mahallemizin suyu Keşan şebekesine bağlandı ve yıllardır devam eden su sıkıntımız çözülmüş oldu. En büyük sıkıntımız buydu. Su fiyatları da beklediğimiz gibi oldu. Çöpümüzün alınmasına devam ediyorlar.” dedi.

İZZETİYE ARTIK ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

Mahallede çevre düzenlemesi yapılması yönünde beklentilerin olduğunu ifade eden Kadir Girgin, şöyle konuştu: “Mahallede yaşayan vatandaşın öncelikle çözülmesini istediği sıkıntılar var. Bunlardan birisi derelerin ıslahı. Konuyla ilgili olan projenin ihaleye çıkarıldığını öğrendik. Yollarımızın tamiratları veya düzgün bir hale getirilmesi için çalışmalar yapılacaktır. Parke taş döşemesi de yapılabilir. Yarım olan çalışmalar var ve bunlar da tamamlanacaktır. İzzetiye artık eskisi gibi olmayacaktır. İzzetiye daha modern bir yer olacaktır diye düşünüyoruz.”