AYŞİN SEÇİL GEZER

Yiğit, Ramazan Ayı içerisinde en önemli gece olan mübarek Kadir Gecesi, gelecek Çarşamba günü 21 Haziran’da olacak. İnşallah idrak edeceğiz. Tüm İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyorum. Daha nice Kadir Gecelerine ulaşmayı arzu ediyoruz. İnşallah bizler de Keşan Müftülüğü olarak Hersekzade Camii’nde bir Kadir Gecesi Programı gerçekleştireceğiz. Biz özel televizyon kanalı da programı yayınlayacak.” şeklinde konuştu.

İFTAR DÜZENLENECEK

Hersekzade Camii’nde aynı akşam yapılacak olan iftara da davet eden Yiğit, “O akşam nasip olur ise 500 kişilik olacak. Keşan’da 10 iş adamımız bir araya geldiler. Keşanlı kardeşlerimizi bekliyoruz. Camii bahçesi iftar için müsait aynı zamanda dışarısı da uygun. O akşam canlılık olsun, Kadir Gecesinin heyecanını hep birlikte yaşayalım. Hem iftarda hem de Kadir gecesi programında buluşalım.”  açıklamalarında bulundu.

SAKAL-I ŞERİF PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Önceki yıllarda da gerçekleştirilen Sakal-ı Şerif programını bu yıl da yapacaklarını ifade eden Yiğit, şunları söyledi: “Kadir gecesi akşamında, aynı zamanda Hersekzade Camii’mizde de inşallah önceki yıllarda olduğu gibi biz yine Sakal-ı Şerif programını gerçekleştireceğiz. Şimdiden bütün kardeşlerimizi davet ediyorum. Aynı zamanda yaklaşmakta olan Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum.”