Keşan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Kozköy Muhtarı Kadir Uzun geçen Perşembe günü Ankara’da katıldıkları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlediği “Muhtarlar Toplantısı” hakkında bilgi verdi.

DOSYALARIMIZI TESLİM ETTİK

Toplantıya Keşan’dan kendisiyle birlikte 5 muhtarın davetli olduğunu kaydeden Uzun, “Keşan’dan giderken hepimiz köylerimizin sorunlarına ve taleplerimize ilişkin birer dosya hazırlamıştık. Külliyenin girişinde yetkililerce bu dosyalarımız toplandı. Ayrıca yemek sırasında da hepimizin oturduğu masan önünde bir form vardı. Onları doldurduk ve kendimizle, bölgemizle ilgili bilgileri doldurup bir kez daha istek ve taleplerimizi o kâğıtlara yazdık. Bizim için gayet iyi bir gezi oldu” dedi.

TAŞIMALI SİSTEMDE YAŞANAN SIKINTILARI DİLE GETİREN ARKAŞALARIMIZ OLDU

Toplantıya Türkiye’nin her bölgesinden gelen bin 500 muhtarın katıldığını da söyleyen Uzun, “Sayın Cumhurbaşkanımız belirli gruplar halinde herkesle fotoğraf çektirdi. Masaları gezen ilgililer ayrıca tek tek bölgemizle ilgili sorunları, istek ve taleplerimizi not aldı. Buradan birlikte gittiğimiz bazı muhtar arkadaşlarım bu yıl okullarda yaşanan ‘Taşımalı Sistem’ sorununa acil çözüm bulunması talebinde bulundu. Külliye içersinde bulunan camiyi de gezdik. Bizim için gayet iyi bir toplantı ve gezi oldu diyebilirim” diye konuştu.