GİZEM GÖRÜR

Kahraman, “Geçen sene yaşanan başta Rusya krizi ve sezon ortasında yaşanan darbe girişiminden dolayı Akdeniz ve Ege bölgesi otellerinin fiyatları düşürmesinden, erikli, yayla ve enez bölgesinde kiralık yazlıkların boş kalması, yazlık sahiplerinin ve emlakçı arkadaşlarımın evlerini veremediğinden günlük kiralık yazlık fiyatları tabana vurmuştu ve bu senede gelen müşterilerimiz geçen seneki fiyatları aradı, haliyle bu senede günlük kiralar düşük gitti. Geçen seneki fiyatlar istisnaydı fakat yaşanan olaylardan dolayı geçen sezondaki sabit müşteri geçen senenin fiyatlarını aradı. Müşterilerimizden gelen tepkiler geçen seneye göre fiyat artışının yüksek olması ve Akdeniz, Ege bölgesi otellerinin yaptığı kampanyaları göz önüne alarak çekirdek aileler için kaçınılmaz bir fırsat olarak gördü ve tercihlerini otellerden yana kullandı.”  şeklinde konuştu.

KALABALIK AİLELERİN GÜNLÜK KİRALIK YAZLIKLARI TERCİH EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ

Bankaların tatil kredileri ya da kıştan tatil için yapılan birikimler artarken, Geçen sene Saros Körfezi'ne gelip tanıştığımız müşterilerini aradıklarını kaydeden Kahraman, açıklamasını şu şekilde sonlandırdı:

“Çoğu kişinin Akdeniz ve Ege bölgesinde bulunan günlük kiralık yazlıklara ya da tam pansiyon otelleri tercih ettiklerini duyduk. Yıllar geçtikçe Günlük kiralık evlerde tatil yapanların otellere, otellere giden tatilcilerinde Yurt dışına gideceği şimdiden belli. Sosyal medyada arkadaşlarımızın çoğunu Yunanistan adalarında tatile çıktıklarını gördüm. Arife ve bayramda İpsala sınır kapısında oluşan kuyruğun gurbetçilerin dönüşünden ziyade %70 oranla  tatilini yurt dışında geçirmek isteyenlerden dolayı yoğunluk oldu. Tatil için ayrılan bütçeleri göz önünde bulundurursak, zamanla sadece kalabalık ailelerin günlük kiralık yazlıkları tercih edeceğini düşünüyoruz.” 

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ