TOKİ tarafından Keşan Karanlıkdere Mevkii’nde yaptırılan 736 adet sosyal konutun hak sahiplerine tesliminde karşılaşılan sorunların giderilmesi için düzenlenen değerlendirme toplantısı dün saat 16.00’da Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Kaymakam Bekir Dınkırcı Başkanlığı’nda yapılan toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın yanı sıra TOKİ yetkilileri ve Keşan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyeleri katıldı.

BASIN, TOPLANTIYA ALINMADI

Basına kapalı olarak gerçekleştirileceği belirtilen toplantı öncesinde makamında gazetecileri kabul eden ve kısa bir açıklama yapan Kaymakam Bekir Dınkırcı, “İstişare amaçlı bir toplantımız olacak. Şu an için bir şey söylememiz yanlış olur.” dedi. Kaymakam Dınkırcı konuyla ilgili olarak TOKİ yetkililerinin daha sonra kapsamlı bilgi verebileceğini de ifade etti.

NELER KONUŞULDU?

Edinilen biye göre dünkü toplantıda öncelikle konutların tesliminde karşılaşılan tüm sorunlar tek tek ele alındı ve değerlendirildi. Konutlardaki eksikliklerin biran önce giderilmesi, cami ve diğer sosyal alanların tamamlanması, kanalizasyon sorununun çözümlenmesi görüşüldü. Ayrıca sosyal konutların yönetimi için idari bir yapı oluşturulması üzerinde yapılan çalışmalar bir kez daha gözden geçirildi.