Türk Kızılayı ve Türk Kızılayı Derneği Keşan Şubesi işbirliğinde 14 Mayıs ve 15 Mayıs 2016 tarihlerinde kan bağışı kampanyası düzenledi.

Kampanyaya katılan vatandaşlara kalem hediye edildi. Ayrıca kampanyada Türk Kızılayı Derneği Keşan Şubesi Kadın Kolu’nun oluşturulduğu açıklandı. Kadın Kolları Başkanlığına Gerçek Gürel, yönetim kurulu üyelikerine ise; Nazife Yergök, Fatma Öz, Berna Koyuncu, Özlem Kanışkan, Emine Başol, Neval Karaatlı’nın getirildiği kaydedildi.

Kampanyada konuşan Gürel, “19 Mayıs 2016 tarihinde 12.00-20.00 saatlerin arasında kermes düzenleyeceğiz. Çok yeni bir oluşumuz. Bazı projeler düzenleyeceğiz. Bugün de kan veren vatandaşlarımıza Keşan Kaymakamı Nuri Özder ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın katılımı ile kalem dağıtıyoruz. Çalışmalarımız devam edecek. Gençlik kolu oluşturulacak ve mahalle temsilcileri belirlenecek. Yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışacağız. Keşan halkının desteğini bekliyoruz ve tüm vatandaşlarımızı kermesimize davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

2 gün süren kampanyaya vatandaşın ilgisinin büyük olurken, kampanyayı Keşan Kaymakamı Nuri Özder ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan da ziyaret ederek, kan bağışlayan vatandaşlara kalem takdim etti.