Cumhuriyet Halk Partisi Keşan İlçe Başkanı Ufuk Kanışkan, dün Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde CHP’nin grup toplantısına katılan ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun haftalık grup konuşmasını dinleyen Kanışkan, daha sonra, CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, Edirne Merkez İlçe Başkanı Harika Türkay, Uzunköprü İlçe Başkanı Yakup Atalay ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundu.

CHP Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ı ziyaret ederek bir süre sohbet eden Ufuk Kanışkan, daha sonra da beraberindeki heyetle birlikte,  CHP’nin yeni Grup Başkan Vekilleri Engin Altay, Akif Hamzaçebi ve Muharrem İnce’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Son olarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Meclis’teki makamında kabul edilen ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak bir süre görüşen Kanışkan’ın, bugün Keşan’a dönmesi ve önümüzdeki günlerde de CHP Keşan İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, Keşan Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Bilindiği gibi, Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adaylığı süreci bu ay hız kazanacak. İl, ilçe başkanları ve yöneticilerinin, aday adaylığı için 15 Temmuz’a kadar görevlerinden istifa etmeleri, aday adaylığı başvurusunun da 31 Temmuz’a kadar yapılması gerekiyor.