AYŞİN SEÇİL GEZER

Sazlıdere Köyü’ne uzun zamandır herhangi bir hizmetin yapılmadığını belirten Kantor, “Köyümüzde bir sürü eksik bulunuyor. Köyümüzün daha alt yapısı yok. Keşan’da birçok köyün tarla yolları dahi yapılırken, bizim sahil yollarımız halen yapılmadığını görüyoruz. Kısacası yetkililer Sazlıdere’nin yol ve alt yapı sorununa çözüm üretemiyor ya da üretmiyor.” dedi.

ÇÖZÜM ANLAMINDA ADIM ATILMIYOR

 “Sazlıdere’nin sorunları yıllardır konuşuluyor. Çözüm üretiliyor mu?” şeklindeki soruya cevap veren Mehmet Kantor, şunları söyledi: “Yetkililer, sorunların bugün, yarın çözüleceğini dile getirdiler. Sorunun çözüleceğini dile getiren siyasiler, sürekli olarak top çeviriyorlar. Çözüm anlamında adım atılmıyor. Yetkililer, Keşan’ın tüm köylerine taş verileceğini söylediler. Ne taşı, benim köyümün alt yapısı yok! Ayrıca köyümüzün içi tarla yolu gibi. Köy yolunun yapılması için malzeme istedim ve bana söz verilmesine rağmen, gelen herhangi bir malzeme yok. En azından köy içi yolumuzun düzgün olmasını istedik ama o da, olmadı.”

HANGİ YÜZLE OY İSTEMEYE GELECEKLER

 “Size sorunların çözüleceğini söyleyen siyasilere ne söylemek istersiniz?” şeklindeki soruya cevap veren Kantor sözlerini şöyle tamamladı: “Siyasiler köyümüze gelecekler. Geldikleri gibi de geri dönecekler. Seçim zamanı hangi yüzle oy istemeye gelecekler bilmiyorum. Bunu bize söz veren siyasilere de söyledim. Bazı sorunlarımızı kendi imkanlarımızla çözdük ama yol, alt yapı gibi sorunları kendi imkanlarımızla çözme durumumuz yok. Siyasiler sürekli olarak birbirlerine topu atıyorlar. Kısacası top çevirmekten başka bir şey yapmıyorlar.”