AYŞİN SEÇİL GEZER

Sazlıdere ve bölgede imar sorununun uzun zamandır yaşandığını hatırlatan Kantor, şunları söyledi: “Bizler artık yaşanan bu sorunun çözülmesini istiyoruz. Fatma Aksal, Keşanlı ve bu seçimlerde milletvekili seçildi. Kendisi bölgedeki sorunlar konusunda mücadele ederse çözüleceğine inanıyorum. Eğer mücadele edilmezse bizler sorunlarımızla baş başa kalmış oluruz.” 

KİMSENİN MAĞDURİYET YAŞAMASINI İSTEMİYORUZ

“İmar konusunda insanlardan gelen herhangi bir şikayet var mıdır?” şeklindeki soruya cevap veren Mehmet Kantor, sözlerini şöyle sürdürdü: “Elbette ki şikayetler var. İmar olmadığı için insanların yaptıkları yapılar kaçak konumuna düşmüş oluyor. İnsanlar para verip arsa alıyor ve

‘buraya şimdi bir şey yapamayacaksam, ne zaman yapacağım.’ diyor. Bundan ötürü de siyasilerin ve yetkililerin imar sorununa kalıcı çözüm üretmesini istiyorum. Kimsenin mağduriyet yaşamasını istemiyoruz.”

SORUN ÇÖZÜLÜRSE BÖLGEDEKİ İNSANLARDA RAHAT BİR NEFES ALMIŞ OLUR

“İmar sorunu köydeki arazi fiyatlarını etkiledi mi?” şeklindeki soruya da cevap veren Kantor, sözlerini şöyle tamamladı: “İmar olmadığı için insanlar maddi anlamda da zarar etmektedir. Kısacası insanlar her şekilde mağdur. İmar sorununun artık nereden kaynaklandığının bir kenara bırakılıp çözüm üretilmesini istiyoruz. Sorun çözülürse bölgedeki insanlarda rahat bir nefes almış olur.”