11 Temmuz 2014 Cuma akşamı Karahisar Köyü’nde 1 kişi tarlasında ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Karahisar Köyü’nde ikamet eden 63 yaşındaki Kemal Öz, Kuruçeşme mevkiinde kiraladığı ceviz ekili araziye gitmek üzere saat 16.00 sıralarında evinden ayrıldı. Geç saate kadar dönmeyen ve kendisine cep telefonu ile ulaşılamayan Öz’ün yakınları, saat 22.00 sıralarında araziye gittiğinde Kemal Öz’ü su deposunun yanında merdiven üzerine düşmüş halde yerde yatarken buldu. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ambulansı ekipleri Kemal Öz’ün öldüğünü belirlerken, Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Keşan Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılan Öz’ün cenazesi burada yapılan incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul’daki Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kalp krizi geçirmiş olabileceği düşünülen Kemal Öz’ün, Keşan Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ali Gök’ün de kayınpederi olduğu öğrenildi.

Karahisar Köyü halkından merhum Selim ve Kadire Öz’ün oğulları, Şerife Öz’ün eşi, Serap Gök, Selim Öz ve Sevtap Öz’ün babaları, Ülfet Çetin, Şaban, Sevim, Ömer ve Mehmet Öz’ün kardeşleri olan Kemal Öz, 12 Temmuz 2014 Cumartesi günü, ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Karahisar Köyü’nde toprağa verildi.

Merhum’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.