Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) ve Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen, moderatörlüğünü Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun yaptığı “Rol Modeller Kariyer Sohbetlerinde Buluşuyor” Kariyer Günleri sohbet toplantısı dün yapıldı.

Keşan TSO Konferans Salonu’nda saat 15.00 sıralarında başlayan toplantıya Sanatçı Ayşe Engin Aslanca, Yönetmen Ahmet Katıksız, Oyuncu Ergin Kılıçlıer,  Veteriner Hekim Tarık Akan konuşmacı olarak katıldı. Toplantıya Keşan Sağlık Meslek Lisesi ve Keşan Fen Lisesi öğrencileri ile Gazeteci yazar Hilmi Dinçer, Keşan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nemci Kaymaz,  Keşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Kılıçaslan, 25.dönem CHP Milletveliki Aday adayı Samet Serdar Dinçer, Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Lokantacılar ve Kahveciler Otel. Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Keşan TSO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Mutaf katıldı.

Sohbet toplantısının moderatörü Mustafa Helvacıoğlu, katılan herkese teşekkür ettikten sonra kısa bir konuşma yaptı. Helvacıoğlu konuşmasında şunları söyledi: Bugün her geçen günün daha iyi olması için çaba sarf ediyoruz. Çok önemli misafirlerimiz var hepsi Keşan kökenli, Liseli öğrencilerimize başarı hikayelerini anlatacaklar ve rol model olacaklar, aynı zamanda bugün aramızda Tek Rumeli ve Ton TV televizyonu var. Önümüzdeki yakın gelecekte bu güzel günü izletme fırsatı verecekler.dedi. Toplantı, konukların söyleşileriyle devam etti.