Karlıköy Muhtarı Ali Çetin, dün yaptığı açıklamada; köyün sağlık ve diğer yatırımlar konusunda yeterli düzeyde hizmet alamadığını kaydetti.

“HİZMETİN GELMESİNE ENGEL OLANLAR MI VAR?”

Köyde yaşanan sıkıntılarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Çetin, “Köyümüze ebe ve hemşire atamalarının yapıldığı, Keşan İlçe Sağlık Müdürü Ergün Kurtar tarafından bildirildi. Ancak, köyümüze ne ebe ne de hemşire geldi. Köyümüzdeki sağlıkevi şu anda açık durumda. Bazı köylere, ebe ve hemşire görevlendirmeleri yapıldı. Bizim köyümüze hizmetin gelmesine engel olanlar mı var? Yaşanan sorunu Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’na da ilettik. Fakat bu konuda hiçbir adım atılmadı. Umarım sorun biran evvel çözüme kavuşur.” dedi.

“BUDAK’I MUMLA ARIYORUZ”

Gazetecilerin, “Köyünüz alt yapı ya da başka sorunları var mı?” şeklindeki soruya cevap veren Ali Çetin sözlerini şöyle tamamladı: “AK Parti Edirne eski Milletvekili Necdet Budak, döneminde alt yapımızı ve yollarımızı yapıldı. Budak döneminde köyümüz yeterli düzeyde hizmet aldı ancak ondan sonraki süreçte hizmet alamadık. Hatta köyümüze çivi dahi çakılmadı. Muhtarlar olarak, Necdet Budak dönemini mumla arıyoruz. Geçmişte yaptığı yatırımların meyvelerini almaya başladık. Kendisine de bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.”