Keşan’da, geçtiğimiz Cuma gününden beri kendisinden haber alınamayan ve bu nedenle ailesinin polise kayıp başvurusu yaptığı kişi, Beyendik Beldesi’nde ormanlık alanda ağaca asılı olarak bulundu.

İddiaya göre, Keşan Küçük Sanayi Sitesi’nde plastik doğrama işi yaptığı öğrenilen Feridun Karaosmanlı (40), geçtiğimiz Cuma günü iş yerine gideceğini belirterek, 22 FK 668 plakalı otomobiliyle evinden ayrıldı. Bir süre sonra kendisinden haber alamayan yakınları Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, kayıp başvurusunda bulundu. Ailesi ve polisin yaptığı tüm aramalara rağmen Karaosmanlı’ya ulaşılamadı. Ailesi bunun üzerine afiş hazırlatarak, Feridun Karaosmanlı’nın bulunması için çalışma başlattı.

AĞACA ASILI BULUNDU

Geçtiğimiz Cumartesi günü, saat 18.30 sıralarında, Beyendik Beldesi sapağı yakınlarındaki ormanlık alanda dolaşan vatandaşlar 22 FK 668 plakalı otomobili park halinde bularak, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine giden Keşan İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanlığı ekipleri, çevrede yaptıkları aramada kayıp olarak aranan Feridun Karaosmanlı’nın ağaca asılı cesedini buldu. Karaosmanlı’nın cenazesi, nöbetçi Cumhuriyet savcısı ve jandarmanın incelemesinin ardından ön otopsi için Keşan Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayı haber alan Feridun Karaosmanlı akrabaları ise hastaneye akın etti. Karaosmanlı’nın cesedi yapılan ön otopsinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Feridun Karaosmanlı, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisinin ardından dün ikindi vaktinde Özkaya Camii’nde kılınan cenaze namazına müteakip Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi.