Saat 14.00’te Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne giden Dınkırcı, daha sonra Keşan İş Adamları Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği Keşan Şubesi’ne iade-i ziyarette bulundu.

Kaymakam Dınkırcı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne yaptığı ziyarette, Kooperatif Başkanı İsmail Atakan ve Başkan Yardımcısı Ahmet Karaağaç tarafından karşılandı. Hizmet birimlerinin gezilmesinin ardından Kooperatif Başkanı İsmail Atakan, Kaymakam Dınkırcı’ya Keşan’ın ekonomik ve ticaret yapısı hakkında bilgi verdi.
Dınkırcı, saat 14.30’da Eski Yağ Pazarı sokakta bulunan Keşan İşadamları Derneği’ne iade-i ziyarette bulunuldu. Burada Dernek Başkanı Tarık Özbek ve Başkan Yardımcısı Cüneyt Keskin tarafından karşılanan Kaymakam Dınkırcı, dünkü ziyaretlerini, 15.00’te Atatürkçü Düşünce Derneği Keşan Şubesi’ne giderek sonlandırdı. Bekir Dınkırcı burada da Dernek Başkanı Rami Uluz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlandı.
Kaymakam Dınkırcı, dünkü ziyaretlerinde kooperatif ve dernek yöneticilerinden üye durumları, kuruluş ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Yaptığı konuşmalarda ise; tarım, hayvancılık, turizm ve ticaret konularında gelecek bağlamlı proje bazlı çalışmalarda her türlü desteğe hazır olduklarını, ortak akılla birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini belirtti.  Sınır ötesi kültürel ve ticari faaliyetlere dikkat çeken Dınkırcı, kooperatif ve dernekleri bu konularda proje ve ortak yatırım yapmaya davet etti.