Geçtiğimiz Pazar günü, saat 03.00 sıralarında Sanayi Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında ciple kamyonetin çarpışması sonucu 2’si ağır 4 kişi yaralandı.

Gelibolu’dan Keşan istikametine seyreden Nevin Hacıoğlu (41) idaresindeki 34 LB 0560 plakalı cip, Sanayi Kavşağı’ndan geçtiği sırada Asri Mezarlık yönünden şehir merkezine çıkmak isteyen Volkan Ünsel (35) yönetimindeki 22 FR 070 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kontrolden çıkan cip, yol kenarında yaya olarak bekleyen ve olay yerinde yaklaşık 4 saat önce meydana gelen başka bir yaralamalı kazayla ilgili olarak bulunan Turan Arda (44) ve Ünal Doğu (26)’ya çarptı. Kazada yaralanan sürücüler Hacıoğlu ve Ünsel ile yayalar Arda ve Doğu, olay yerine çağrılan ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

İLK KAZADA HAFİF, İKİNCİ KAZADA AĞIR YARALANDI

Yaralılardan durumu ağır olan Ünal Doğu, ilk müdahalesinin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne,  Turan Arda ise Çorlu’da bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Doğu’nun aynı akşam, saat 23.00 sıralarında, yine Sanayi Kavşağı’nda iki otomobilin karıştığı kazada hafif şekilde yaralandığı ve hastanede ayakta tedavi edildikten sonra taburcu olduğu öğrenildi. Turan Arda’nın ise yine aynı kazada hafif yaralanan Efe Arda’nın babası olduğu bildirildi. Öte yandan kaza nedeniyle kavşakta bulunan sinyalizasyonlar, tabela ve levhalar ile kavşak duvarları hasar gördü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.