Geçtiğimiz Cumartesi günü, Uzunköprü ilçesinde trafik kazasında yaralandığı sanılarak hastaneye kaldırılan, burada ise göğsünden tabanca ile vurulduğu tespit edildikten sonra hayatını kaybeden şahsın, silahını beline takmak isterken kazayla kendini vurduğu tespit edildi.

İddiaya göre, Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çöpköy Mahallesi’nde bir kişinin motosikletiyle market önündeki boş meyve kasalarına çarparak düştüğü ihbarı üzerine olay yerine gitti. 22 UN 318 plakalı motosikletiyle mahalle meydanındaki kasalara çarparak düştüğü ve bu nedenle yaralandığı tahmin edilen İlhan Tufan (50), çağrılan ambulansla Uzunköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste doktorların müdahalesi sırasında kaza sonucu yaralandığı sanılan Tufan’ın göğsünden tabancayla vurulduğu tespit edildi. İlhan Tufan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İlhan Tufan’ın cesedi, hastane morgunda savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Cenaze, otopsinin ardından ailesine teslim edilerek, ilçe mezarlığında toprağa verildi.  

YARALI HALDE EVE GİTMEK İSTEDİ

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, çevredeki güvenlik kamerası kayıtları ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda Tufan’ın beline takmak istediği sırada ruhsatsız tabancanın ateş alması sonucu kazayla kendini vurduğu ve yaralı halde evine 100 metre kala sürdüğü motosikletten düştüğü tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.