GİZEM GÖRÜR

Toplantıda, yönetimde olacak bazı değişiklikler ile ilgili konuşulduğunu belirten Keşan Sokak Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Nur Elif Yıldırım, şunları söyledi:

“Haftalık rutin toplantımızı yaptık. Katılımın yüksek olması bizleri çok mutlu etti. Şu ana kadar olan gelişmeler ve yapılması istenen konular konuşuldu. Yönetim kadrosunda değişiklik olacak bunu da üyelerimize ilettik. Yönetimde olmak isteyenler isteklerini dile getirdi. Bunun doğrultusunda yeni kadro aşağı yukarı oluşturuldu fakat tabi ki bu genel kurul toplantımızı yaptığımızda, oy sistemiyle belirlenecek.

MEHMET ÖZCAN İLE OLUMLU BİR GÖRÜŞMEMİZ OLDU

Geçici bir bakım evi oluşturma taleplerini, Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a aktardıklarını ve görüşmenin olumlu bir görüşme olduğunu belirterek açıklamasına devam eden Yıldırım, “Dün ayrıca Belediye Başkanımız Mehmet Özcan’la güzel olumlu bir görüşmemiz oldu. Yeni yapılacak olan geçici bakım evinin hızlandırılması için çalıştıklarını söylediler. Su anki geçici bakım evi için de önerdiğimiz iyileştirmeleri dile getirdik. Ortak çalışmayla hem toplumu bilinçlendirmede hem de bakım evinde gönüllülerin katılımıyla birlikte çalışacağımız konusunda hemfikir olduk.” şeklinde konuştu.

UNUTMAYALIM Kİ ONLAR BİZE EMANET

Yıldırım açıklamasını şöyle sonlandırdı: “Yeni barınak oluşana kadar da bize isteğimiz doğrultusunda yer gösterdiler. Burada bulduğumuz yaralı sakat kedi ve köpekleri tedavi sürecinde 7/24 gözetimimizde tutacağız. Bu yeri istememizdeki en büyük etken şu anki bakım evinde kedi koyulacak yer olmaması. Arkadaşlara bu görüşmeyi de anlattık. Güzel gelişmeler oluyor. Her gün duyarlı insanların katılımıyla daha da büyüyoruz. İsteğimiz, Keşan halkının da duyarlı olması. Herkesin evinin önüne bir kap su bir kap yemek koymasını bekliyoruz, umut ediyoruz. Unutmayalım ki onlar bize emanet. Onların hayatları biz insanların elinde. Ama biliyoruz ki Keşan halkı bu konuda çok hassas davranacak. El birliği ile Keşan’da zor durumda bir hayvan kalmayacak.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ