SONGÜL KONAR

Dernek binasında düzenlenen toplantı, saat 12.30 sıralarında başladı.

“BİZLERİN BİRLİKTE HAREKET EDEBİLMESİ ÖNEMLİDİR”

Dernek Başkanlığı’na seçilen Gökçetepe Muhtarı Abdullah Kemik, şunları söyledi: “22 Nisan 2019 tarihinde yapılan genel kurulumuzda, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı. Dernek Başkanlığına ben, başkan yardımcılığına ise, Yayla Muhtarı Emine Arıcan getirildi. Bu karar, oy birliğiyle alındı. Dernekte kimin başkan ya da başkan yardımcısı olduğu önemli değil. Önemli olan bizlerin birlikte hareket edebilmesidir. İyi işler yapabilmek için aday olduk. Köyde ve şehir merkezinde yaşayan herkesin insanlara yardımcı olabileceği bir muhtarlar derneği olduğunu bilmesini istiyoruz.”

“AYRIŞTIRMA DEĞİL; BİRLEŞTİRMEK İÇİN BURADAYIZ”

Keşan’da muhtarlar arasında birlik ve beraberliğin sağlanması için çalışacaklarına vurgu yapan Kemik, sözlerini şöyle tamamladı: “Biz, mahalle muhtarlarımızı da aramızda görmek istiyoruz. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte, mahalle muhtarlarımızı ziyaret edeceğiz. Derneğimize kendilerini davet edeceğiz. Biz, ayrıştırma değil; birleştirmek için buradayız.”

Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı ise, şöyle:

Başkan: Abdullah Kemik (Gökçetepe).

Başkan Yardımcısı: Emine Arıcan (Yayla).

Genel Sekreter: Nevzat Durgun (Pırnar).

Üyeler: Arif Büyükyatıkçı (Çamlıca), Ercan Yıldız (Erikli), Kadir Uzun (Kozköy), Mesut Özkan (Mercan), Hasan Demirbozan (Orhaniye), Birol Ocak (Dışbudak), Asım Gül (Mahmutköy).