KEMÜDER (Keşan Müteahhitler Birliği Derneği) önceki akşam yapılan yönetim kurulu toplantısı ile kuruluş aşamalarını tamamlayarak çalışmalarına başlamış oldu.

Kurtuluş Caddesi Aydın Sokak’ta bulunan dernek merkezinde saat 19.00’da başlayan toplantıda, dernek tüzüğü gereğince yapılacak olan faaliyetlerin görüşüldüğü öğrenildi.  

İSTEK: ÜRETİME KATKIDA BULUNURKEN, TÜKETİCİNİN SORUNLARININ DA TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Toplantı sonrası derneğin çalışmaları ve kuruluş amaçları hakkında bilgi veren Kurucu Dernek Başkanı Aydın İstek,  şunları söyledi: Bizler, KEMÜDER olarak ülkemize ve yaşadığımız kente hizmet etme sorumluluğu adına biraraya gelerek daha kaliteli ve çağdaş konut üretimi amaçlayan dernek çalışmalarına başladık. Çok kısa bir sürede ortak akıl oluşturarak 9 Ocak 2014’te resmi faaliyetimize başladık. Bizler bu bağlamda, kendi sektörümüzde üretime katkıda bulunurken tüketicinin sorunlarının takipçisi olacağız. Kentimizin gelişmesine katkıda bulunarak sosyal projeler üreteceğiz. Derneğimizde eğitim seminerleri düzenleyerek fark yaratmayı planlıyoruz.”

2013 GENELDE DURGUN GEÇTİ

  

Açıklamasında bazı sektörel değerlendirmelerde de bulunan İstek, şu an için ekonomide genel bir durgunluk gözlenmekte olduğunu ifade ederek geçen yılın kısa bir değerlendirmesini yaptı. İstek, 2013 yılı ilk yarısı dünya ekonomisi ve dış ticaret dengeleri bağlamında 2012'nin çok üzerine çıkılamayan bir genel durgunluk dönemi olmuştur. Küresel ekonomik aktivite zayıf ve kırılgan seyrini sürdürmüştür. Yılın ikinci yarısı ise siyaset ve ekonomi boyutlarıyla oldukça hareketli geçmiştir. Geride bırakılan yıldan 2014’e kalan miras ise dünya genelinde , , Türkiye özelinde ise olarak özetlenebilir” dedi.

KEMÜDER’İN ÜYELERİ

Keşan Müteahhitler Birliği Derneği şu üyelerden ve temsil ettikleri firmalardan oluşuyor:Enver Öner (Öner İnşaat), Nihat Zengin (Zengin İnşaat), Ozan Demir (D.M.R  İnşaat), Ergün Demirci (Yapım İnşaat), Cevdet Çeri, Nihat Çeri (Çeri İnşaat), Hayati Bingöl (Özbingöl İnşaat), Abdülkadir Yavuz (Özgüven İnşaat), Erdoğan Çeri (Erdoğan İnşaat), Hasan Güven (Güven İnşaat), Yaşar Aydın (Aydın İnşaat), Adem Bağ (Binyapı İnşaat), Nusret Turan (Seda İnşaat), Gıyasettin Çeri (Nur Yapı İnşaat), Mustafa Öztepe (Öztepe İnşaat), Savaş Subaşı (Remsa İnşaat), Murat Çeri (Murat İnşaat), Bülent Ekşi (Ekşi Yapı), Aydın İstek (İstekler Yapı İnşaat)”