Keşan Kent Konseyi Engelliler Meclisi Yürütme Kurulu görev bölümü yaptı. Geçtiğimiz Pazar günü seçim sonrası yapılan ilk toplantıda Engelliler Meclisi Yürütme Kurulu başkanlığına Fatma Asrak, Başkan Yardımcılığına Ürfet Ürkmez, Yazmanlığa Sedat Aydemir, Mali İşler Sorumluluğuna Afet Gümüşel getirildi.

BU PAZAR İĞNEADAYA ARAÇ KALDIRILACAK

Kent Konseyi, Kırklareli İğneada’da yapılması planlanan Nükleer Santral’a karşı “İğneada ve Trakya’da Nükleer Santral’a istemiyoruz” konulu Trakya Kent Konseyleri Birliği ve Trakya Platformu tarafından düzenlenecek olan basın açıklamasına araç kaldıracak. 15 Kasım 2015 Pazar günü sabah 06.00’da Şehitlik Parkı önünden araç kaldıracak olan Kent Konseyi Keşan Halkını duyarlı olmaya çağırdı ve katılmak isteyenlerin 05327148195 nolu telefondan 14 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 13.00’e kadar müracaat edebileceklerini bildirdi.

OKUL ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Keşan Kent Konseyi Yürütme Kurulu dün okul ziyaretlerine devam etti. Raşit efendi ilkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Anafartalar İlkokulu, Keşan Meslek Teknik Anadolu Lisesi Okullarını ziyaret eden Kent Konseyi Yürütme Kurulu Okul yöneticileri, Okul Aile Birlikleri ve Öğretmenlerimizin ilgi ve alakalarına teşekkür etti.