20 Mart 2016 Pazar günü gerçekleştirilen Keşan Kent Konseyi’nin Gençlik Meclisi Birinci Olağan Genel Kurul Toplantısının ardından Keşan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu görev bölümünü yaptı. Buna göre Başkan İsmail Yanık, Başkan Yardımcısı Elif Şavran, Yazman Batuhan Muharrem Çalışkan, Mali İşler sorumlusu Serhat Çıkıkçı, Üye Süleyman Gürsel Paçaman oldu.

Keşan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı İsmail Yanık, görev bölümünün ardından yaptığı açıklamada, “Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak yönerge gereği 1 ay içerisinde çalışma programımızı hazırlamak zorundayız. Bunun için kısa sürede Gençlik Meclisinin tüm üyeleriyle toplanıp çalışma programımızı hazırlayacağız.

Gençlik olarak daha yaşanılası bir Keşan için her türlü görev ve sorumluluğu üstlenmeye hazırız. Keşan’ımızda sanatsal, sosyal, toplumsal alandaki sorunlarımız, çözüm önerilerimiz, projelerimiz şeklinde raporlar halinde oluşturmayı planladığımız çalışma programımızın hazırlanması sürecinde tüm genç arkadaşlarımızı görev ve sorumluluk almaya çağırıyoruz.

Biliyoruz ki sizler yoksanız bir eksiğiz.” dedi.