“Yeni bir durum ortaya çıkarmıştır”

Keşan Kent Konseyi Başkanı Necmettin Baygül, dün yaptığı yazılı açıklamayla 26 Ekim 2016 tarihinde Edirne İl Mahalli Çevre Kurulu’nun aldığı kararını eleştirdi. Baygül, alınan kararın değerlendirilmesi amacıyla 31 Ekim 2016 tarihinde bir toplantı düzenleyeceklerini bildirdi. Baygül’ün açıklaması şöyle:

KEŞAN KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULUNUN ÇAĞRISIDIR

“İl Mahalli Çevre Kurulunun 2016 Nisan ayında Keşan’da 2016-2017 döneminde yakılacak kömürler ile ilgili kalite ve standartlarının belirlendiği kararını SYDV (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı) aracılığıyla dağıtılacak kömürler gerekçe gösterilerek 26 Ekim 2016 tarihinde iptal etmiş olması Keşan’da gerek hava kirliliği ile mücadelede gerekse maddi anlamda yeni bir durum ortaya çıkarmıştır.

 Keşan Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak ortay çıkmış olan bu yeni durum karşısında Keşan Kamuoyunun ortak fikrinin belirlenip karar haline dönüştürülmesi amacı ile 31 Ekim 2016 Pazartesi günü saat 14.00’te Köşk düğün salonunda bir toplantı düzenlenecektir. Kent Konseyinin bileşenleri olan olmayan tüm oda, dernek, parti, sendika, apartman yöneticisi ve duyarlı yurttaşlarımızı yapılacak toplantıya katılmaya çağırıyoruz.”