Keşan Kent Konseyi Başkanı Necmettin Baygül’ün başkanlığında, Keşan Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinin de katılımıyla başlattığı “Keşan Kent Meydanı Projesi”  istişare toplantılarının sonuncusu dün merkez mahalle muhtarlarının katılımı ile gerçekleştirildi.   

Saat 15.00 sıralarında, Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Meclis Toplantı Salonu’nda başlayan toplantıya; Keşan Kent Konseyi Başkanlığı’ndan, Başkan Baygül, Yürütme Kurulu Üyeleri Hasan Karagöz ve Bülent Gezer, Keşan merkezdeki 11 mahalle muhtarlarından ise sadece Yukarı Zaferiye Mahallesi Muhtarı Nedim İşlek, Yeni Mahalle Muhtarı Şenay Bayır, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Muammer Gizlen, İspat Cami Mahallesi Muhtarlığı 1. sıra Aza Mehmet Uçarman katıldı.

ORTAYA ÇOK İYİ FİKİRLER ÇIKTI

Çoğu muhtarın katılmadığı toplantı ile ilgili olarak bilgi veren Necmettin Baygül, Keşan Kent Meydanı Projesi ile ilgili olarak yapılan toplantıların ilkini Keşan TSO, Keşan TB (Ticaret Borsası) ve esnaf odalarının başkanları ve temsilcileri ile birlikte gerçekleştirdiklerini belirterek, ikincisini de Keşan’daki mimar ve mühendisler ile bir araya geldiklerini söyledi. Mahalle muhtarları ile de bir araya gelerek Kent Meydanı Projesi hakkındaki görüşleri alacaklarını bildiren Baygül, “1 Temmuz’da da aldığımız bu görüş alışverişlerinin ışığında genişletilmiş bir toplantı yapacağız. Yaptığımız toplantılarda çok iyi fikirler ortaya çıktı. Mevcut projeler içerisinde farklı düşünceleri olanlar oldu. Bugün de muhtarlarımızın görüşlerini alacağız. Keşan’daki herkesi 1 Temmuz’da yapacağımız genişletilmiş toplantıya davet ediyoruz.” dedi.