HABER MERKEZİ

Trakya’nın en köklü eğitim kurumlarından olan Kepirtepe Anadolu Lisesi bölgede sınavla öğrenci alan ender Anadolu liseleri arasında yer aldı.

“KEPİRTEPE, 81 YILDA BİNLERCE BAŞARILI ÖĞRENCİ MEZUN ETTİ”

LGS'ye giren gençler için şu çağrıda bulunuldu:
“Birer ‘Kepirtepeli adayı’ olduğunuzu unutmayın! 81 yıldır başarılarını altın harflerle tarihe yazdıran Kepirtepe, başarılarına yenilerini katmak için sizleri bekliyor.

Sevgili gençler ve değerli veliler;

Kepirtepe, üniversiteye yerleştirme başarısında kendi türündeki okullar arasında en ön sıralarda yer almaktadır. Kepirtepe, erkek öğrencilere yatılı okuma imkânı sunmaktadır. Lüleburgaz dışından gelecek olan kız öğrenciler de Lüleburgaz'daki devlet yurtlarında kalabilmektedir. Kepirtepe'de öğrenciler, yetkin öğretmenler tarafından ‘öğrenci koçluğu’ adı verilen rehberlik faaliyeti ile yakından takip edilmektedir. Bu sayede öğrencilerimiz akademik, sosyal, sanatsal ya da sportif anlamda doğru şekilde yönlendirilmektedir. Kepirtepe, sıradan duvarlardan örülmüş bir bina değil, tarihî ve kültürel bir değerdir. Kepirtepe, tam 81 yıldır başta Trakya olmak üzere ülkenin dört bir yanından başarılı öğrencilerin eğitim gördüğü bir okuldur. Kepirtepe, 81 yılda binlerce başarılı öğrenci mezun etti. Bu öğrenciler, şimdi Türkiye'de ve yurt dışında önemli mevkilerde gurur verici görevler yapıyor. Kepirtepeliler Eğitim Vakfı'nın da katkılarıyla Kepirtepe mezunları arasında çok güçlü bağlar vardır. Mezunlarımız her alanda birbirlerini desteklemektedir. İlk mezunundan bu yılki son mezunlarına kadar uzanan zincir, hem akademik hem sosyal alanda başarı çıtasını yükseltmektedir. Öğrenciler, veliler; siz de Kepirtepe ailesinin bir üyesi olmak için tercihinizi doğru yapın.”

Ayrıntılı bilgi için:

Kepirtepe Anadolu Lisesi: 0 288 417 11 72

facebook.com/KepirtepelilerEgitimVakfi
twitter.com/Kepirtepeliler
instagram.com/KepirtepelilerEgitimVakfi