Kardeşler İşhanı zemin katta faaliyet gösteren Fix İnternet Bilardo Salonu tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Keşan 3 Bant Bilardo Turnuvası, önceki akşam yapılan karşılaşmalarla başladı.

Turnuvanın başlaması nedeniyle düzenlenen açılışa,  Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Belediye Meclisi Üyesi Ercan Ersoylu,  Lokantacı Kahveci ve Otelciler Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Başkan Yarımcısı Zeki Filiz ve Yönetim Kurulu Üyesi Üzeyir Ergin katıldı.

Başkan Özcan, Ersoylu ve Çakmak da turnuvanın başlamasından önce kısa bir süre bilardo oynadılar.

ÖZCAN: ÜÇ YETENEĞİN OLMASI GEREKEN BİR SPOR

Başkan Özcan, burada yaptığı açıklamada turnuvayı düzenleyenleri kutladığını ve yarışmaya katılan sporculara başarılar dilediğini belirterek, “Bilardo gerçekten çok güzel bir salon sporu. Tecrübe, hareket ve biraz da fizik kurallarını bilmeyi gerektiren bir spor. Ancak bu üç yetenek biraraya geldiğinde başarılı olunan bir spor. Tüm sporculara bir kez daha başarılar diliyorum. dedi.

Fix İnternet Bilardo Salonu yetkilisi Talat Işıklar, 16 sporcu ile başlayan turnuvada bu hafta ilk eleme maçlarının yapılacağını ve önümüzdeki hafta da çeyrek, yarıfinal ve final karşılaşmalarının oynanacağını söyledi. Işıklar, tüm bilardo sevenleri turnuva karşılaşmalarını izlemeye davet etti.

Turnuvanın açılış maçı saat 19.00’da başladı ve Arif Akın ile Metin Yürekli arasında oynandı.