Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen üyeleri, İl Özel İdaresi Keşan Bakım Evi İnşaatını 10 Eylül Salı günü saat 11.30’da  yerinde inceledi.

Kaymakam Bekir Dınkırcı başkanlığında, Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen üyeleri,  İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Serbes ve Sebahattin Karaman, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdür Vekili Metin Öztoprak, İl Özel İdaresi Keşan Bakım Evi sorumlusu Mustafa Erek, Şabanmera Köyü Muhtarı Mustafa Çetiner, Küçükdoğanca Köyü Muhtarı Hüseyin Soran, Köy Hizmetleri Bakım Evi İnşaatını yerinde inceledi.

İl Özel İdaresi Keşan Bakım Evi sorumlusu Mustafa Erek ve yüklenici firma sahipleri, Kaymakam Bekir Dınkırcı ve encümen üyelerine inşaat hakkında teknik bilgiler vererek, prefabrik yapının süresi içerisinde tamamlanarak hizmete hazır hale getirileceğini söylediler.

Bekir Dınkırcı, İl Özel İdaresi Keşan Bakım Evi’nin Keşan’la birlikte Enez ve İpsala’ya da hizmet verdiğini, kış gelmeden inşaatın bir an önce tamamlanmasının hizmet akışı ve kalitesi açısından önemli olduğunu belirtti.