Keşan Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Yalı, Keşan’daki esnaf odası başkanlarıyla iftarda biraraya gelerek, bilgi alışverişinde bulundu.

Şenol Yalı’nın, Efes Ticaret Merkezi’ndeki Bahçeli Restaurant’ta verdiği iftar yemeğine, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Hasan Temelli, Dülgerler Odası Başkanı Halil Akbınar, Lokantacı, Kahveci ve Otelciler Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Madeni Eşya ve Demirciler Odası Başkanı Hüseyin Erkan, Bakkal ve Manavlar Odası Başkanı İbrahim Aldanmaz, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İhsan Ulusoy, Tuhafiye ve Manifaturacılar Odası Başkanı İsmail Yüksel, Keşan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Salim Şevik ile Keşan Belediye Meclisi eski üyesi Mitat Beyazoğlu katıldı.

İftar yemeğinin sonunda konuşan Yalı, Keşan’ın artık üç beş kişi ile yönetilecek bir yer olmadığının altını çizerek, “Burada bulunmamızın ana teması Keşan’dır. Çözüm önerileri için bilgi alışverişinde bulunacağız. Burada konuşulanlar sözde kalmayacak. Birçok projem var. Onları faaliyete geçireceğiz. Bir yerde en çok aktif olacak kurum belediyedir. Sadece park, bahçe yaparak belediyecilik olmaz. Lokomotif olmak gerekir.” dedi.

Halil Akbınar da oda başkanları adına yemek için teşekkür ederek, Şenol Yalı’dan, seçilmesi halinde yapacağı projeler hakkında bilgi istedi ve toplantı sohbet şeklinde devam etti.