HABER MERKEZİ

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında saat 15.00’te başlayacak mecliste aşağıdaki gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanacak.

1-Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36. Maddesi gereğince Tanıtma,

Ağırlama, Tören, Fuar, Organizasyon Giderleri ödenek kalemine bütçe aktarılması hususunun Meclisçe görüşülmesi.

2-Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Belediyemize hibe edilen 2019 Model Ford Cargo Kamyonun hibesinin kabulüne ait konunun Meclisçe görüşülmesi.

3-Keşan Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Mücavir Alanlar Cep Terminallerinden alınacak olan ve Plan, Bütçe Komisyonunca kararlaştırılan Ücret tarifelerinin meclisçe görüşülmesi.

4-Belediyemiz elinde mevcut olan Norm Kadrolarda değişiklik yapılması hususunun Meclisçe görüşülmesi.

5-İlçemizde ve Mücavir Alanlarımızda bulunan işyerlerinin içkili yerler bölgesine alınması hususunun Meclisçe görüşülmesi.

6-Keşan Saros Doğa ve Spor Derneği (SARDOS)’un İlçemizde halkımızın  yoğun kullanıldığı herhangi bir park veya caddeye ’27.Alay İsminin Verilmesi’ talebinin Meclisçe görüşülmesi.

7-Belediyemize ait Keşan Halk ekmek Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin sermayesinin artırılması hususunun Meclisçe görüşülmesi.

8-Belediyemizde istihdam eden Emekli olacak personelin ihbar ve kıdem tazminatlarının ödenmesi için İller Bankası A.Ş.’den kredi alınması ve Belediye Başkanı Mustafa HELVACIOĞLU’na yetki verilmesi hususunun Meclisçe görüşülmesi.

9-İlçemiz Mücavir alanları olan Erikli, Yayla ve Danişment Sahilleri için koruma amaçlı imar planı hazırlanması amacıyla İller Bankası A.Ş.’ne yetki verilmesi hususunun Meclisçe görüşülmesi.

10-Mülkiyeti Keşan Belediyesi adına kayıtlı olan ve tarla niteliğinde olan, imar planları dışında Tarım Alanında kalan 594 ada, 4 nolu parselin satışının Meclisçe görülmesi.

11- Yukarı Zaferiye Mahallesi, 185 ada, 7-11 ve 12 nolu parseller için plan değişikliği talebinin Meclisçe görüşülmesi

12-Dilek ve Temenniler.