Keşan Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısını 8 Eylül 2016 Perşembe günü yapacak.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan başkanlığında saat 17.00’de başlayacak meclis aşağıdaki gündem maddelerini görüşerek karara bağlayacak.

1. İpsala İlçesi Kumdere Köyü mevkiinde mevcut kuyulara ilave 8 adet içme suyu amaçlı sondaj kuyusu açılması ve inşa işinde kullanılmak üzere İller Bankası’ndan kredi kullanılması konusunun meclisçe ele alınması.

2. Belediyece yeni yaptırılan Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksinde bulunan kapalı otoparkın ücret tarifesinin belirlenmesi konusunun meclisçe ele alınması.

3. Edirne Saros Turizm Merkezi Turizm Altyapı Hizmet Birliği’nin, belediyeye ait Çok Amaçlı Pazar Yeri Kompleksinde bir adet işyerinin kira bedeli karşılığı birliğe tahsis edilmesine ait taleplerinin meclisçe ele alınması.

4. Güney Edirne Katı Atık Birliği’nin, belediyeye ait Çok Amaçlı Pazar Yeri Kompleksinde bir adet işyerinin kira bedeli karşılığı birliğe ait taleplerinin meclisçe ele alınması.

5. Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü’nce sorumluluk alanları içinde yer alan 550-02 K.K. nolu devlet yolunun 29+400 km’sinde yapılması planlanan yaya üst geçidinin, mevcut ve yapılmakta olan imar planlarına göre değerlendirilerek, yaya üst geçidi için söz konusu idareye yer teslimi yapılması ile ilgili konunun meclisçe ele alınması.

6. Yayla Sahili Piri Reis Caddesi No:4’te bulunan Belediyeye ait 44 adet işyerinin 10 yıl süre ile tekrar ihaleye çıkarılması konusunun meclisçe ele alınması.

7. Belediye başkanlık hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet hizmet aracı alınması konusunun meclisçe ele alınması.

8. Belediyemiz elinde mevcut olan bazı memur kadrolarında derece değişikliği ile ilgili düzenleme yapılması konusunun meclisçe ele alınması.

9. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 1.Bölge Müdürlüğü’nün Yayla Sahili’ndeki Balıkçı Barınağının arkasındaki sahil ve denize vatandaşların araçları ile ulaşabilmesi için yapılması planlanan yol alanının planı teklifine ilave edilmesi konusunun meclisçe ele alınması.

10. Belediyeye ait Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksinde bulunan 296 adet işyerinin kiraya verilmesi hususunun meclisçe ele alınması.