Keşan Belediyesi’nin Nisan ayı 2.Oturumu dün saat 17.00’de yapıldı.

Toplantıda, Komisyon Başkanı Ercan Ersoylu, üyeler Yılmaz Başol, Feridun Tümer, Tolga Saltık ve Mehmet Demirci’den oluşan 2016 Yılı Denetim Komisyonu’nun hazırladığı İnceleme ve Araştırma Raporu’na göre Keşan Belediyesi’nin toplam gelirleri 56.861.069,28 TL ile % 76 olarak, 66.634.493,89.-TL ile toplam gider de % 88 olarak gerçekleşti.

Toplantıya mazeretleri nedeniyle katılmayan, Nilüfer Erk Oğuz, Yeşim Selimoğlu ve Murat Arhatır izinli sayıldılar.

Keşan Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Ercan Ersoylu başkanlığında yapılan 2.oturumda;

İlk olarak Meclisin 1.oturumunda görüşülen ve Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen Hafriyat Atıkları Fiyat Tarifesinin tespit edilmesi maddesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Daha sonra Keşan Belediyesi 2015 yılı faaliyet Raporu görüşüldü. CHP Grubu Faaliyet raporunu onaylarken, AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri Faaliyet Raporu hakkında olumsuz oy kullandılar.

Keşan Belediyesi Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Toplantıda son olarak 2015 yılı Denetim Komisyonu Raporu görüşüldü.

Rapor hakkında CHP Grubu ve MHP’li üyeli olumlu görüş belirtirken, AK Parti Grubu olumsuz görüş belirtti.

Ersoylu, daha sonra yaptığı konuşmada Denetim Kurulu’nda görev alan ve tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, “Denetim Komisyonu yasa gereği onaylanmamakta sadece partilerin görüşleri alınmaktadır. Nisan ayı 2.Toplantımız sona ermiş olup aldığımız kararların tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyor ve meclise katkı veren tüm belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Keşan Belediye Meclisi Mayıs ayı Olağan Toplantısını 5 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 17.00’de gerçekleştirecek.