Keşan Belediyesi’nin düzenlediği kursların Kurs Etkinlikleri Gecesi, önceki akşam yapıldı.

Saat 20.30 sıralarında başlayan ve Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Keşan Belediyesi’nin yıl boyunca açtığı; halk oyunları, jimnastik, basketbol, voleybol, futbol, pilates kurslarının yıl sonu gösterileri sunuldu.

Etkinliğe; Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, Belediye Meclisi üyeleri İlhan Boz ve Yılmaz Karataşoğlu ile vatandaşlar katıldı.

Kursiyerlerin salonda yerini almasının ardından Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden Ayşen Gamze Özkan’ın sunumunda gerçekleştirilen törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi.

Etkinlikte daha sonra Keşan Belediyesi Jimnastik Kursu’nun minik öğrencileri hem birlikte hem de bireysel olarak hünerlerini sergiledi.

Büyük alkış alan ve sonunda Türk Bayrağıyla Keşan Belediyesi flaması açılan gösterinin ardından Keşan Belediyesi Çağdaş Kadınlar Halk Oyunları Ekibi sahneye geldi.

Bu gösterinin ardından da Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan bir konuşma yaparak, gençlerin her alanda eğitimine önem verilmesi gerektiğini kaydetti
.