Keşan Belediyesi’nin özellikle şehrin ana caddelerinde yürütülen inşaat çalışmaları sırasında, trafiğin akışı ya da insanların can ve mal güvenliği konusunda ortaya çıkan sorunlar karşısında duyarsız olması, vatandaşlardan eleştiri alıyor.

ANA CADDELER KAPALI

Anafartalar Caddesi, bir inşaat çalışması nedeniyle neredeyse bir aya yakın zamandır trafiğe kapatılırken, geçen cuma günü de Keşan’ın en yoğun yerleşim yerlerinden biri olan Bel-Koop yönüne ulaşımı sağlayan  Cumhuriyet Caddesi’nde de aynı sorun yaşandı. Bir inşaatta beton atma çalışması nedeniyle, cadde gün boyunca araç ve neredeyse insan trafiğine kapatıldı. Beton dökme çalışması yapılan inşaatın önünden geçmek zorunda kalan vatandaşlar beton mikserlerinin arasından zorlukla ve içinde bulundukları tehlikenin farkında olmadan geçmek zorunda kaldılar.

DERDİMİZİ DİNLECEK MUHATAP BULAMIYORUZ

Bunların sadece son zamanlarda yaşanan belirgin örnekler olduğunu belirten vatandaşlar, şehrin pek çok cadde ve sokağında benzer duyarsızlıkların yaşandığını, bu yüzden gerek o güzergahı kullanan araç ve yayaların, gerekse esnafın mağdur olduğunu belirterek, Bu konuda belediyeye telefon ederek, hatta bizzat giderek şikayetimizi iletmek istediğimizde ise, karşımızda derdimizi anlatacak bir yetkili bulamıyoruz. Caddeler sahipsiz bırakıldığı gibi vatandaşlar da sorunlarımız da sahipsiz bırakılmış durumda” diyerek tepkilerini dile getirdiler.