HABER MERKEZİ

7 işyeri için yapılan ihaleye 12 kişi katılırken, Keşan Belediyesi tarihinde ihaleler ilk defa sosyal medya üzerinden canlı yayınlandı. Saat 15.30’da Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Belediye Encümen Üyeleri Feridun Tümer ve Aladdin Öztürk ile Mali Hizmetler Müdürü Levent Keçimen ve Yazı İşleri Müdürü Sevil Kılıç’tan oluşan encümen huzurunda ilk olarak Erikli’de bulunan çay bahçesinin ihalesi gerçekleştirildi.

2 kişinin katıldığı ve yıllık muhammen bedeli 250 bin TL olan ihaleyi Ayşe Uysal’ın vekili Uluban Tanrıverdi yıllık 275 bin TL bedelle kazandı.

Ardından Erikli Sahilindeki tuvaletin ihalesi yapıldı. 4 kişinin katıldığı ve muhammen bedeli aylık 1000 TL olan bu ihaleyi de 5 bin TL aylık bedel ile Yaşar Kabayel kazandı.

Daha sonra Çocuk Parkı altındaki tuvaletin ihalesine geçildi. Aylık muhammen bedeli bin 500 TL olan ve 2 kişinin katıldığı bu ihaleyi aylık bin 700 TL bedel ile Mehmet Kantar kazandı.

Çocuk parkının ihalesinin ardından Keşan Belediyesi Hal Binası’nda bulunan işyerlerinin ihalelerine geçildi. Aylık muhammen bedeli bin 200 TL olan Hal Binası A Blok No: 2’deki işyerinin ihalesini de aylık bin 400 TL bedelle Serkan Gevrek, D Blok No: 5’te aylık muhammen bedeli 500 TL olan işyerinin ihalesini Mehmet Şakir Yıldız aylık 600 TL, D Blok Zemin Kat 10 No: 10 aylık muhammen bedeli 265 TL olan işyerinin ihalesini Nezir Mercanoğlu aylık 300 TL ve D Blok Zemin Kat No: 11’de aylık muhammen bedeli 265 TL olan işyerinin ihalesini de Nuri Demirkol 300 TL aylık bedelle kazandı. Öte yandan Hal Binası’ndaki 5 işyerine talep olmaması nedeniyle ihaleler gerçekleştirilmedi.