Keşan Belediyespor, Can ve Güner için lokma dağıtıp Yasin-i Şerif okutacak 
 Keşan Belediyespor yönetimi, 7 Ocak 2012 tarihinde, Antalya’da kampa giderken meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden eski Keşanspor’lu futbolcular Can Çetinkaya ve Güner Yıldız için bugün lokma dağıtıp Yasin-i Şerif okutacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Keşan Belediyespor Başkanı Mustafa Çelik, Keşanspor takımı kampa giderken geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden Can Çetinkaya ve Güner Yıldız’ın hayata veda edişlerinin yıldönümü olduğunu hatırlatarak, “Futbol şehidi olan kardeşlerimi Can Çetinkaya ve Güner Yıldız için bugün 12.00-13.00 saatleri arasında, Keşanspor Düğün Salonu girişinin önünde lokma dağıtılacak. Keşan’daki tüm camilerde ise yatsı namazında Yasin-i Şerif okunacak. Bu etkinliğimizde bizlere yardımcı olan Keşan Belediye Başkanımız Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan Müftümüz Ertuğrul Koyuncu, Keşan Fırıncılar Derneği Başkanı Necmettin Baygül’e teşekkür ederiz.” dedi. Keşan Belediyespor Kulübü dışında, bu konuda yapılacak hiçbir etkinliğin, kulübü bağlamadığını dile getiren Çelik, şunları söyledi: “Aldığımız duyumlara göre, piyasadan malzeme ve para talep edilmiştir. Bu konu bize farklı yansımaktadır.” 

Kazada hayatını kaybeden futbolcular için mevlit okutulacak 

 

7 Ocak 2012 tarihinde Antalya'nın Korkuteli ilçesinde kamp yolunda otobüsün şarapole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Keşanspor Kulübü futbolcuları Can Çetinkaya ve Güner Yıldız için bugün, mevlit okutulacak. Dönemin takım kaptanları Özdemir Deniz ile Feyzullah Hardal’ın organize Hersekzade Ahmet Paşa Cami’nde okutulacak mevlit, saat 18.00’de başlayacak.

Mevlide tüm Keşan halkı davet edildi.