Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı tüm birim amirleri ve görevli personel, dün, Keşan TSO Konferans Salonu’nda biraraya geldi.

Toplantıya; Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, Müdür Yardımcısı ve 4’üncü Sınıf Emniyet Müdürü Alptekin Özgen, Komiser yardımcıları Mustafa Duran, Emrah Üresin ve Hasan Kızılyıldız ile çeşitli birimlerde görevli personel katıldı.

Yıldız, toplantı öncesinde gazetecilere yaptığı değerlendirmede, görüşülecek gündem maddeleriyle ilgili şunları söyledi: “Bugün, ayda bir kez yaptığımız kurum içi toplantılarımızdan birini daha gerçekleştiriyoruz. Asayişle ilgili konular öncelikli olarak ele alınacak. Ayrıca personelimizin kılık kıyafet sorunu da gündem maddelerimiz arasında yer alıyor. Bir diğer gündem maddemiz ise yaz tatili. Arkadaşlarımız, bir yıldan beri gece gündüz çalıştılar ve yoruldular. Dinlenmeye hakları var. Yaz tatili boyunca izin durumları ele alınacak. Personelimizin izinlerini bir plan dahilinde yapmalarını sağlayacağız. Çünkü biz izin yaparken Keşan’ın güvenliğini göz ardı edemeyiz.”