HABER MERKEZİ

Karasal yayında 88.50 frekansı dışında, internet üzerinden de geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Keşan FM, 25. yılda, 25 dinleyicisine, “Keşan FM 25. Yıl” logosunun üzerinde yer alacağı “Nostaljik Radyo” hediye edeceğini ve 25 müşterisine de çeşitli promosyonlar sunacağını duyurdu.

Bu çerçevede, hafta içi ve hafta sonu yayınlanan programlarda, radyo programcıları, kendi dinleyici kitlelerine özel sorular soruyor ve doğru cevapların Keşan FM’in WhatsApp hattı olan 0549 537 26 36’ya gönderilmesini istiyor. 

1 Ağustos 2018 Çarşamba günü başlayan “25. Yıl Özel Yayınları” sürecinin, 31 Ağustos 2018 Cuma gününe kadar devam edeceğini belirten Keşan FM Koordinatörü İbrahim Dağ; “Yerel bir radyo olarak çeyrek asırdır yayındayız. Bugüne gelmemizde; yayınlarımıza emek veren tüm çalışma arkadaşlarımızın, kıymetli dinleyicilerimizin ve iş ortağımız değerli müşterilerimizin desteklerinin önemi büyük. Ağustos ayı boyunca radyo programlarımızda sorulacak sorulara doğru cevap veren 25 dinleyicimize hediye edeceğimiz nostaljik görünümlü radyolar, bir nevi teşekkürümüzün ifadesi olacak. Keşke mümkün olabilse tüm dinleyenlerimize bir anı radyosu hediye edebilsek. Bu süreçte, dinleyicilerimize yayınlarımızı gün boyu takip etmelerini tavsiye ediyor, sorularımıza doğru cevap verenler arasında,  1 Eylül’de gerçekleştireceğimiz kur’a da bol şans diliyoruz.” şeklinde konuştu.  

DAĞ: “31 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ “DİKSİYON-BEDEN DİLİ-ETKİLİ İLETİŞİM” 

KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

 Türkçe’yi en iyi kullanması gereken iletişim araçlarından biri olan radyoların bu konuda sorumlulukların fazla olduğuna işaret eden İbrahim Dağ, şunları söyledi: “Türkçe’nin doğru ve güzel konuşulmasını önemsiyoruz. Bu konuda ekip olarak bu yıl Mart ve Mayıs aylarında, RTÜK’ün öncülüğünde , TRT- MEB - TDK işbirliğinde ve TRT Ankara Radyosu’nda gerçekleştirilen “Diksiyon, Spikerlik, Sunuculuk” başlığı altında düzenlenen eğitim programlarına katıldık. Tüm ekibimize önemli katkı sağladığını düşündüğümüz programı başarılı bir şekilde tamamladık ve sertifikalarımızı aldık. Bu süreçte çok güzel dostlar da kazandık. Aynı zamanda eğitimcimiz olan, TRT Ankara Radyosu Baş Spikeri Sayın Hafize Okan’da değerli dostlarımızdan biri oldu. Diksiyon eğitimi konusunda zaman zaman bize ulaşan talepler vardı. Bunları dikkate alarak kendisini Keşan’a davet ettik. KTSO’nun katkılarıyla, 31 Ağustos 2018 Cuma günü 14.30 ile 17.00 saatleri arasında Hafize Okan’ın, bilgi ve deneyimlerini aktaracağı “Diksiyon- Beden Dili – Etkili Konuşma” başlıklı bir konferans  gerçekleştireceğiz. Basın yayın çalışanlarına, eğitim camiası çalışanlarına, kurumsal çatı altında bulunan, bulunmayı hedefleyen tüm çalışanlara, kamu çalışanlarına, özel sektör çalışanlarına bu konferansa katılımlarının faydalı olacağını önemle vurgulamak isteriz. Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştireceğimiz bu konferansa ilgi duyan tüm dinleyicilerimizi, halkımızı davet ediyoruz. Sürprizlerle dolu bir ay müjdeliyor ve radyonuza yakın olun diyoruz.”