HABER MERKEZİ

Bu yıl 5.’si gerçekleştirilen “Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri”nde, Keşan FM, geçen yıl olduğu gibi yine   “En İyi Yerel Radyo” kategorisinde yer alan, Türkiye’nin en iyi olmaya aday 65 yerel radyosu arasında yerini aldı.

Radyoculuk sektörüne dikkat çekmek, başarılı radyoları, radyo programcılarını ve radyo programlarını ödüllendirmek amacıyla,  İstanbul/Fatih Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonun ödül alan isimleri, dinleyici oylarıyla belirleniyor.

KEŞAN FM 2 BİN OY ALARAK FİNALE KALDI

18 - 20 Ocak 2017 tarihleri arasındaki ön elemeyi, yarışmanın kuralları gereği belirlenen 2 bin dinleyici oyunu alarak finale kalan Keşan FM, şimdi 24 Ocak’ta başlayan ve 07 Şubat’ta sona erecek oylama sürecinde de yine dinleyicilerinin destek oylarını bekliyor.

Organizasyon, toplam 20 kategoride gerçekleştiriliyor. Ulusal, yerel, pop müzik, arabesk, halk müziği, slow müzik, yabancı müzik, üniversite radyoları, en iyi konuk programı, show programı, haber programı gibi kategorilerde, Türkiye’nin pek çok bölgesinden adayların yarıştığı organizasyonun 1.’leri, 9 Şubat 2017 Perşembe akşamı, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’ndeki ödül gecesinde açıklanacak ve 360 TV ekranlarından da canlı yayınlanacak.

DAĞ: 7 ŞUBAT’A KADAR OYLARINIZI BEKLİYORUZ

Geçen yıl ödüle çok yaklaştıklarını ifade eden Keşan FM Koordinatörü İbrahim Dağ, “Bulunduğumuz kategoride güçlü rakiplerimiz vardı. Yerel lisansla yayın yapan bir radyo olarak, dinleyicilerimizden aldığımız destekle, aynı kategoride aday olan bölge radyoları karşısında devleştiğimizi fark ettik ve bunu orada da hissettirdik. Bu yıl da bulunduğumuz kategoride, Türkiye genelinde yayın yapan 1.021 yerel nitelikli radyodan sadece 65 tanesi finale kalabildi. Sihirli Mikrofon, sektör açısından ciddi bir farkındalık yaratıyor. Biz de Keşan’ımıza ve bölgemize değer katmaya çalışıyoruz. Dinleyicilerimizin desteği ile ‘En İyi Yerel Radyo’ ödülünü almak, gücümüze güç katacak ve adımızı ulusal zemine taşıyacak. Şu ana kadar oy veren, desteklerini esirgemeyen tüm dinleyicilerimize gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz. 7 Şubat’a kadar oylarınızı bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

ARİF GÜVEN DE ADAY

Yarışmada, “En İyi Yerel Radyo Programı” kategorisindeki adaylar arasında, Keşan FM programcılarından Arif Güven de bulunuyor.

Oy kullanarak, Keşan’ın radyosu Keşan FM’e destek vermek isteyenler, www.sihirlimikrofon.org sayfasını ziyaret ederek bir güvenlik kodu alıyor ve bu kodu cep telefonlarından (ücretsiz) kısa mesajla 4605’gönderiyorlar.