AYŞİN SEÇİL GEZER

Saat 10.00 sıralarında başlayan tanıtım toplantısında, Keşan FM Koordinatörü İbrahim Dağ, Keşan FM Yayın Sorumlusu Buket Birsen Çayır, Halkla İlişkiler Sorumlusu Nuray Buruk, program sunucusu Emekli Öğretmen Cavit Deniz ile basın mensupları katıldı.  

Programın içeriği hakkında bilgi veren Dağ, “12 programdan oluşan Mahallem Konuşuyor programımızı başarı ile tamamladık. Birkaç gün içerisinde belediye ile ilgili sorunlarımızı belediye başkanımıza ileterek 13. Programımız ile veda edeceğiz. Bu programı yaparken esasında biz Keşan’ın röntgenini çekmiş olduk. Keşan’daki sorunların farklı kişiler tarafından konuşularak, çözüm aranması adına bir programa itti bizleri. Biz de Cavit Deniz hocamızın engin ve derin tecrübelerinden faydalanarak teklifimizi götürdük, o da bizi kırmadı. ‘Bunu konuşalım’ adı altında bir programa yarından(bugün) itibaren başlıyoruz. Programı Buket Hanım ve Cavit Hocam ile birlikte sunacak. Program Çarşamba günleri 13.45 ile 15.00 saatleri arasında olacak. Aynı gün 21.05’te tekrarı yayınlanacak. Programımızda tüm basın mensupları ile birlikte çok seslilikten yanayız.”

KEŞAN’A KARŞI SORUMLUYUZ

Daha sonra söz alan Deniz, program hakkında bilgi verdi.

Keşan’ın sorunlarını konuşup çözüm üretmek için bu programı yapacaklarını ifade eden Cavit Deniz, şunları söyledi: “Sesli anlamda bir yayın hayatı sürdüren Keşan FM’in program önerisini düşünmeden kabul ettim. Biz Keşan’da yaşıyoruz. Keşan’a karşı sorumluyuz. Yaşadığımız bölgenin sorunlarını konuşturmak ve sorumluluğum olarak değerlendirdiğim için evet dedim. Bu programda yerellik öne çıkarılacak ve yerel sorunlar konuşulmanın ötesinde eğer başarabilir isek arkadaşlarımız ile birlikte konuştuğumuz konularda çözüm önerisi ağırlıklı program yapılması düşüncesindeyim. Bunu yaparken yeni yüzler ve yeni sesler, yani kamuoyuna mal olmuş kişilerin dışındaki, Keşan’da yaşayan vatandaşların Keşan’daki sorunlara yönelik çözüm ağırlıklı değerlendirmelerini almak gibi bir niyetimiz var.”

KEŞAN’IN SORUNLARI İÇİN DAYANIŞMA İÇERİSİNDEYİZ

Toplantıda son olarak konuşan Keşan FM Yayın Sorumlusu Çayır, “Biz başından beri her zaman Keşan’ın sorunları için dayanışma içerisinde olduk. Hayatı kolaylaştırmak adına medyanın bir unsuru olarak, her birimiz ayrı ayrı elimizden ne gelir, ne yapabilirizi konuşmamız ve düşünmemiz gerekiyor. Bu yolda bundan sonra da birlikte hareket ederek, beraber bir şeyler yapmaya çalışarak belki yapılması gerekenlere daha kolay ulaşabiliriz. Keşan daha yaşanabilir bir yer olsun ve herkes hak ettiği değeri hissetsin.”  şeklinde konuştu.

Toplantı basın mensuplarının Keşan için yapılabilecekler önerileri ve sohbet ile devam etti.