1993 yılından bu yana, Keşan ve çevresine FM bandı 88.50 MHz’den yayın yapan Keşan FM’in yeni yıl özel programı, 31 Aralık 2015 akşamı yayınlanmaya başlandığı saat 22.00’den itibaren, takip eden dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Özel hazırlanan ve program yapımcıları ile halkın yeni yıl mesajlarını da içeren program, yeni bir seneye eğlenerek girmek isteyenlerin tercihi oldu.

Keşan FM, kısa bir süre önce WhatsApp sesli mesaj uygulamasını radyoda hayata geçirmişti. Program sırasında dinleyicilerin, sesli mesajlarıyla yayına katkı sunduğu gözlendi.

Özel yayın kuşağı içerisinde, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile Keşan FM program yapımcıları; Arif Güven, Ali Serter Esirci, Elif Esirci, Varol Uçar, Ömer Köroğlu, Erdoğan Demir ve Türk pop müziğinin sevilen sanatçıları; Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Tarkan, Mustafa Sandal, Funda Arar, Rafet El Roman, Fettah Can, Çelik ve daha birçok isim yeni yıl mesajlarıyla dinleyicilere seslendi.

Programın 4 Ocak Pazartesi ve 5 Ocak Salı günü saat 15.00’den itibaren tekrar yayınlanacağını belirten Keşan FM yetkilileri, bundan sonra da özel yayın kuşakları, yerel gündemin önemli konularını içeren aktüel program yapımları ve güncel popüler müziklerle yayında olmaya devam edeceklerini dile getirerek; 31 Aralık 2015 akşamı yayınlanan yılbaşı özel programına katkı sağlayanlara ve tüm dinleyicilerine teşekkür etti.