HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen törende Dr. Öğr. Üyesi Hakan Akdere, 21 Aralık 2017 tarihinden bu yana sürdürdüğü görevini, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serhat Hüseyin’e devretti. Törende, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Hakan Akdere’ye değerli katkılarından dolayı teşekkür ederek, Doç. Dr. Serhat Hüseyin’e başarı dileklerinde bulundu.

Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu’nun Keşan’ın önemli değerlerinden biri olduğunu ve yeni dönemde hem eğitim-öğretim açısından hem de akademik açıdan gelişimini sürdüreceğine inandığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Trakya Üniversitesi olarak, bölgemizden başlayarak ülkemizin gelişimine katkı sunmaya ve milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda tüm akademik ve idari ekibimizle birlikte çalışarak, Üniversitemizi bilimin ışığında daha ileriye taşıma gayretindeyiz. Görev değişimleri, birer bayrak yarışı, nöbet teslimleridir ancak asıl olan ürettiğimiz bilgi ve hizmetlerin geliştirilmesi, kalitenin yükseltilmesi ve verimliliğin artırılmasıdır. Yüksekokulumuz sahip olduğu birikimle Trakya Üniversitesi’ne değer katıyor. Değerli Hocamız Dr. Öğr. Üyesi Hakan Akdere’nin görev süresi boyunca yüksekokulumuzun ve üniversitemizin gelişmesi yönünde önemli katkıları oldu. Öncelikle hizmetlerinden ve başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Doç. Dr. Serhat Hüseyin hocamız da üniversitemize yeni katkılarda bulunmak üzere özveri gerektiren bir sorumluluğu üstlenmiş bulunuyor. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Doç. Dr. Serhat Hüseyin, tevdi edilen görevden dolayı Tabakoğlu’na teşekkür ederek tüm akademik ve idari çalışanlar ve öğrencilerle birlik ve beraberlik içinde Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu’nu daha ileriye götürmek adına çalışacaklarını belirtti. Dr. Öğr. Üyesi Hakan Akdere ise görevde bulunduğu süre boyunca Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu’nu geliştirebilmek için güzel çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmaların bundan sonra da artarak devam edeceğine inandığını belirterek, Doç. Dr. Serhat Hüseyin’e yeni görevinde başarı diledi.

DOÇ. DR. SERHAT HÜSEYİN KİMDİR?

1975 yılında Yunanistan’ın Gümülcine şehrinde doğdu. İlkokulu Gümülcine’de tamamladıktan sonra, Türkiye’ye geldi. Ortaokul ve liseyi İstanbul’da bitirdi. 1993 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı ve 1999 yılında mezun oldu. Bir süre Bursa’da pratisyen hekim olarak çalıştıktan sonra 2001’de Tıpta Uzmanlık sınavını kazanarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi’nde uzmanlık eğitimine başladı. Askerlik için bir süre ara verdiği uzmanlık eğitimini 2008 yılında tamamladı. Daha sonra aynı bölümde 2 yıl uzman olarak çalıştı. 2011 yılında yardımcı doçent ve 2008 yılında doçent oldu. Halen Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Öğretim Üyesi olarak çalışmakta. Türk Kalp Damar Cerrahisi Derneği, Vasküler ve Endovasküler Cerrahi Derneği ve Fleboloji Derneği üyesidir. Ayrıca Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çeşitli kurul ve komisyonlarda görev almaktadır. Evli ve iki çocuk babası olan Doç. Dr. Serhat Hüseyin, Yunanca ve İngilizce bilmektedir.