Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürü Yasin Paçaman, 24-28 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul Büyük Şehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında üç personel ile eğitime katıldıklarını söyledi.

Eğitimin Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik kapsamında binalarda alınması gereken yangın güvenlik önlemlerini kapsadığını belirten Paçaman, ileri düzey eğitimi ücretsiz olarak aldıklarını bildirdi.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının Türkiye’nin en önemli itfaiye teşkilatlarından biri olduğunu söyleyen Yasin Paçaman, eğitimin amacına ulaştığına değinerek, değerli eğitmenlerden mevzuatın geldiği son nokta ve bir metropol olan İstanbul kentinde yapılan uygulamaları aldıklarını bildirdi. İtfaiyeciliğin sürekli gelişen ve yenilenen bir meslek olduğuna değinen Paçaman, aldıkları eğitimi tüm personele aktararak eğitimlerini sürdüreceklerini bildirdi.

Keşan Belediyesi itfaiye personelinin Keşan halkına hizmet vermek için büyük çaba sarf ettiğini kaydeden Yasin Paçaman, “Halkımızın şunu bilmesini isteriz ki Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü onların en zor anlarında 7 gün 24 saat yanlarında olmaya devam edecektir.” dedi.